Karaelmasspor U14 Play-Off’a Yükseldi

Karaelmasspor U14 Play-Off’a Yükseldi

Manisa U14 Ligi C-Grubunda 301 Soma Karaelmasspor, evinde konuk ettiği Hamidiye Doğan 6 Eylül’ü 4-3 mağlup ederek Manisa’da gerçekleşecek olan Play-Off’lara gitmeye hak kazandı.

Manisa U14 Yerel Ligi son haftasında 301 Soma Karaelmasspor ile Hamidiye Doğan 6 Eylül takımları Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Hakem Ramazan Güçlü’nün yönettiği ve tam yedi golün atıldığı karşılaşmada mutlu sonara erişen takım 4-3’lük skorla Levent Analı’nın ”sarı civcivleri” Karaelmasspor oldu.

Sarı-siyahlıları play-off’lara taşıyan golleri Yakup Çetin (2), Mustafa Ata Cengiz ve Bilal Anıl Çay kaydetti. Konuk Hamidiye Doğan 6 Eylül takımının gollerini ise Koray Onbiroğlu, Harun Yörük ve Caner Meriç attı.

Karaelmasspor’da başarılı futbolu ile Bilal Anıl Çay ve oyuna sonradan dahil olan Yakup Çetin attığı 2 golle takımının farklı galip gelmesinde büyük rol oynadılar.

Karaelmasspor 4-3 Hamidiye Doğan 6 Eylül

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Ramazan Güçlü
KARAELMASSPOR:A.Egeli-A.Söğüt-Yiğit-Mustafa-Ömer-Bilal-Ahmet-Mehmet-Soner-Hüseyin
YEDEKLER:A.Mete, Yakup, Mert, Kaan, Umut, Berat, Arda
YÖNETİCİ:Levent Analı

HAMİDİYE DOĞAN:Samet-Yiğit-Uğur-Batu-Özgür-Efehan-Koray-Enes-Harun-Mustafa-Caner
YEDEKLER:Kaan, Emirhan, Ahmet, Toprak, İrfan
TEKNİK SORUMLU:Yasin Gergin
GOLLER: Yakup Çetin (2), M.Ata Cengiz, B.Anıl Çay (Karaelmasspor), Koray Onbiroğlu, Harun Yörük, Caner Meriç (Hamidiye Doğan 6 Eylül)

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN