Karaelmasspor, Masterleri 7-0 Mağlup Etti

Karaelmasspor, Masterleri 7-0 Mağlup Etti

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası liglere verilen ara nedeni ile oynanan hazırlık karşılaşmasında Karaelmasspor, Soma Masterleri 7-0 mağlup etti.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, tüm futbol liglerini erteleme kararı almıştı. Geçtiğimiz gün TFF’den yapılan ikinci açıklamanın ardından tüm liglerin 3-4 Mart tarihleri arasında başlamasına karar verildi.

Hazırlık maçları oynandı.

Liglerin başlama tarihlerinin belirlenmesinin ardından hazırlıklarını sürdüren Manisa 1.Amatör Lig ekiplerinden  Karaelmasspor ve Ege Masterler lig ekiplerinden Soma Masterler hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaelmasspor, Soma Masterleri;  Utku Savaş (3), Furkan Korkmaz (2), Mehmet Alnıdelik ve Berke Cura’nın golleriyle 7-0 mağlup etti.

Hazırlık Maçlarında Alınan Diğer Sonuçlar

Ticaret Odası 2-5 Karaelmasspor

İmbat 4-4 Karaelmasspor

Karaelmasspor 2-0 Somaspor U17

Karaelmasspor 1-5 Acar İdman (yarıda kaldı)

Turgutalp SK 3-3 Somaspor U19

Kınık Belediyespor-Turgutalp SK (Kınık Belediyespor’lu oyuncunun sakatlanmasından dolayı karşılaşma yarıda kaldı)

Manisa FK 1-0 Somaspor 

Buradan bir kez daha Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN