Karaelmasspor Kulübü, 1 Sporcusunu Daha Profosyonel Takıma Gönderdi.

Karaelmasspor Kulübü, 1 Sporcusunu Daha Profosyonel Takıma Gönderdi.

Başkanlığını ve Sportif Direktörlüğünü yılların tecrübesi Levent Analı’nın yaptığı ve yönetici Ceyhun Endes önderliğinde Soma ve Türk futboluna yetenekli bireyler  kazandırmak için kurulan Soma 301 Karaelmasspor, başarılı çalışmalarının ardından meyvelerini bir bir toplamaya başladı.

2017 yılında Soma’da sporun tabana yayılması ve başarılı sporcuların yetişmesi için kurulan Soma 301 Karaelmas Spor, birinci yılını doldururken profosyonel takımlara altı oyuncu vermenin gururunu ve onurunu yaşamıştı.




Sarı-siyahlı camia ilk olarak gelecek vaat eden forvet oyuncusu Kadir Gürçocuk’u Türk futboluna genç yetenekleri keşfetme konusunda önderlik eden Altınorduspor’a verdi.

Karaelmasspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Tel.Mob.Akhisarspor’a 2006 doğumlu oyuncuları; kaleci Arda Aydoğdu, sağ kanat Orhan Ertaş, orta saha Emirhan Çalılık ve Stoper Emir Atabay, yine 2007 doğumlu Turhan Toker ve Alperen Akgün profosyonel takımın alt yapısına verdikten sonra, 2004 doğumlu Barış Civelek‘ide 3.Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’a verdi.

ANALI, ”DAHA ÇOK OYUNCUMUZ PROFOSYONEL OLACAK”

Sportif Direktör Levent Analı yaptığı açıklamada; ”Soma 301 Karaelmas Spor olarak Somalı çocuklarımızı profosyenel takımlara kazandırmaya devam ediyoruz. Geçen yıl 6 çocuğumuz Süper Lig, 1 çocuğumuz 1.Lige, birçok çocuğumuzu da çeşitli takımlara vermenin gururunu yaşıyoruz. Son olarak ta 2004 grubumuzdan Barış Civelek‘i 3.lig takımı olan Bergama Belediye Spora transfer ettik. Başta 2.başkanım Ceyhun Endes ve yardımcı hocalarıma şimdiye kadar bu çocuklarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu transfer çocuğumuzun Ailesine ve 301 Karaelmas Spor Kulübümüze hayırlı olsun.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN