Karaelmasspor, Kayalıoğlu’nu Konuk Edecek

Karaelmasspor, Kayalıoğlu’nu Konuk Edecek

Manisa Süper Amatör Lig ikinci yarı karşılaşmaları bu hafta sonu merkez ve ilçelerde oynanacak müsabakalarla start alacak. Temsilcimiz Karaelmasspor, Kayalıoğlu’nu konuk edecek.

İlk devrenin son maçında deplasmanda Kırkağaç Altayspor’a bu sezonun ilk iç saha yenilgisini tattıran sarı-siyahlılar, hafta sonu ligde ilginç sonuçlar alan Kayalıoğluspor’u konuk edecek. İlk etapta play-off’u hedefleyen Elmas, 8 maçta 3 galibiyet ve 5 mağlubiyeti bulunan ve bu süreçte 18 gol atıp kalesinde 19 gol gören Kayalıoğluspor önüne mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Karşılaşma 21 Ocak Pazar günü saat 13:00’da Linyit Stadı’nda oynanacak.

İlk maçı kazanan Karaelmasspor oldu.

İlk devrenin ilk haftasında yani 5 Kasım 2023 Pazar günü Kayalıoğlu sahasında oynanan maçta Karaelmasspor, rakibini 44.dakikada Emre Ocak ve 60.dakikada İsmail Poyraz’ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti.(maçın geniş detayları ve fotoları için 👉 buraya tıklayınız)

9.Hafta Puan Durumu

Manisa Süper Amatmr Lig Puan Durumu

10.Hafta Maçları


Karaelmasspor-Kayalıoğlu
Bakır GB-Mecidiye Tarım
Kırkağaç Altay-Gördes Bld
Koldere-Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld-Kırkağaç Acar İdman

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN