Karaelmasspor, Kayalıoğlu’nu 5-0 Mağlup Etti

Karaelmasspor, Kayalıoğlu’nu 5-0 Mağlup Etti

Manisa Süper Amatör Lig A-grubunda mücadele eden temsilcimiz Karaelmasspor, 2. devrenin ilk maçında evinde Kayalıoğluspor’u 5-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

HABER: Ahmet Akbulut

10 takımın mücadele ettiği A-grubunda ikinci devrenin ilk maçını Linyit Stadı’nda seyircisi önünde oynayan Karaelmasspor, ağır saha zemine rağmen 90 dakika rakibi karşısında iyi futbolunu 5 golle süsleyerek karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı.

Maçtan Kısa Anlar…

Linyit Stadı’nda ağır bir zeminde oynanan karşılaşmanın 35’inci dakikasında sarı-siyahlı takım öne geçti. İsmail Poyraz’ın pasında topla buluşan Furkan Korkmaz, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-0

45+2’inci dakikada Karaelmasspor farkı ikiye çıkardı. İlk golde olduğu gibi İsmail Poyraz’ın asistinde sahneye bir kez daha Furkan Korkmaz çıktı ve durumu 2-0 yaptı.

45+3.dakikada Soma 301 Karaelmasspor üçüncü golü buldu. İki golde aist yapan İsmail Poyraz bur sefer Yusufcan’ın yaptığı asiste topu ağlarla buluşturdu: 3-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

65.dakikada sarı-siyahlılar farkı 4’e çıkardı. Kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderen Fatih İnci durumu 4-0 yaptı.

Son Sözü Barış Şen Söyledi

83.dakikada Metin Şengül’ün takımı Karaelmasspor maçta 5 farklı üstünlüğü yakaladı. Barış Şen attığı golle skoru tayin etti: Karaelmasspor 5-0 Kayalıoğluspor

Sarı-siyahlılar, ilk devre Kayalıoğlu sahasında oynanan maçı da 44.dakikada Emre Ocak ve 60.dakikada İsmail Poyraz’ın golleriyle 2-1 kazanmıştı.(maçın geniş detayları ve fotoları için 👉 buraya tıklayınız)

2.Devrenin açılış maçında elde ettiği farklı skorla ilk haftanın da gözde takımlarından biri olmayı başaran sarı-siyahlı camiada moraller üst seviyeye çıktı. Elde edilen farklı skorla grupta zirve yarışından kopmayan Soma 301 Karaelmasspor’da takım, yönetim ve taraftarlar ligde play-off hesapları yapmaya başladı.

Elmas, Paşaya Konuk Olacak.

Kulüp başkanı Yılmaz Analı, yönetim ve az sayıda da olsa taraftarı önünde Kayalıoğluspor maçını kazanarak ilk iki yolunda önemli bir engeli aşan Elmas, Pazar günü deplasmanda ilk devre sahasında 6-1 mağlup ettiği Halitpaşa Belediyespor‘a konuk olacak. Haftayı ağır yenilgi ile kapatan Kayalıoğluspor ise sahasında Kırkağaç Altayspor’u ağırlayacak.

Karaelmasspor 5-0 Kayalıoğluspor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Yarkın Keseciler-K.Efe Keleş-U.Onur Boy
KARAELMASSPOR:Kubilay-B.Şen-Emrehan-Yiğitcan-Fatih-Yusufcan-B.Civelek-Eser-İsmail-Furkan-Emre
YEDEKLER:Doğaner, Devran, Hamza, Hüseyincan, Berkay, İlyas, Ahmet, Egehan, Ali
TEKNİK SORUMLU:Metin Şengül

KAYALIOĞLUSPOR:Abdullah -Sergen-Servet-Eray-Deniz-Berkay-Oğuzhan-Oğulcan-Sami-Kenan-Yiğit
YEDEKLER:İsmail, Emir, Erol, Ömer, Ege
TEKNİK SORUMLU: Bayram Ali Kaya
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.35 ve 45+2 Furkan Korkmaz, dk.45+3 İsmail Poyraz, dk.65 Fatih İnci, dk.83 Barış Şen (Karaelmasspor)

10.Hafta Toplu Sonuçlar


Karaelmasspor 5-0 Kayalıoğlu
Bakır GB-Mecidiye Tarım (Saha şartları dolayısıyla ertelendi)
Kırkağaç Altay 2-0 Gördes Bld
Koldere 2-1 Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld 0-1 Kırkağaç Acar İdman

11.Hafta Maçları

Mecidiye Tarım-Koldere
Gördes Bld-Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor-Kırkağaç Altay
Halitpaşa Bld-Karaelmasspor
Kırkağaç Acar İdman-Bakır GB

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. somadaspor.com yazıların sorumluluğunu almaz.

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN