Karaelmasspor, Halitpaşa Deplasmanında da Hız Kesmedi.

Karaelmasspor, Halitpaşa Deplasmanında da Hız Kesmedi.

Manisa Süper Amatör ligde aldığı üst üste farklı galibiyetlerle, fırtına gibi esen Karaelmasspor, Halitpaşa deplasmanında da hız kesmedi:1-2

Teknik Sorumlu Metin Şengül ve talebeleri, ligde 11.hafta Halitpaşa Belediyespor’a konuk oldu. Sarı-siyahlı temsilcimiz 72.dakikada İsmail Poyraz ve 80.dakikada Emre Ocak’ın golleriyle altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Elmas, Mecidiye Tarım Kredispor’u Misafir Edecek.

Soma 301 Karaelmasspor, Manisa Süper Amatör Lig A Grubunda oynadığı son üç karşılaşmada rakiplerini devirmeye başardı. Son olarak deplasmanda Halitpaşa Belediyespor’uda 2-1’lik skorla geçen Elmas, Pazar günü sahasında ilk devre deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Mecidiye Tarım Kredispor‘u konuk edecek. Haftayı Karaelmasspor yenilgi ile kapatan ve tehlike çemberin içerisinden kurtulamayan Halitpaşa Belediyespor ise Kayalıoğluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

11.Hafta Toplu Sonuçlar


Mecidiye Tarım 0-3 Koldere
Gördes Bld 2-0 Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor 1-0 Kırkağaç Altay
Halitpaşa Bld 1-2 Karaelmasspor
Kırkağaç Acar İdman 1-0 Bakır GB

11.Hafta Puan Durumu

12.Hafta Maçları

Bakır GB-Gördes Bld
Kırkağaç Altay-Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor-Halitpaşa Bld
Koldere-Kırkağaç Acar İdman
Karaelmasspor-Mecidiye Tarım

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN