Karaelmasspor Çapar ve Gülşen’le Devam

Karaelmasspor Çapar ve Gülşen’le Devam

Manisa 1. Amatör Kış Ligi’nde mücadele edecek Sarı-Siyahlı ekip Soma 301 Karaelmasspor, mevcut genel koordinatörü Ramazan Çapar ve Antrenörü Doğan Gülşen’le yeniden anlaşmaya vardı.

Turgutalp Gençlik, Bakır GB, Süleymanlı, Medar GB, Karabulut ve Akhisar Çağlayan’ın bulunduğu I Grubunda mücadele edecek olan Soma Karaelmasspor‘da kulüp başkanı Levent Analı, bugün Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu‘nun nezaretinde gerçekleşen imza töreninin ardından şunları söyledi: ” Soma 301 Karaelmas Spor kulübü olarak, 2021 2022 sezonu için Somamızın değerli hocaları Ramazan Çapar ve Doğan Gülşen’le yeniden sözleşme yeniledik. Kulübümüz ve hocalarımız adına hayırlı olsun.  Her zaman olduğu gibi durmak yok, gelişime devam. Her şey Soma için.”dedi.



1.Amatör Lig Formatı

Bilindiği üzere Manisa 1. Amatör Lig, yaz-kış ligi formatında oynanacak

Kasım ayının ikinci haftasında başlayacak karşılaşmalar sonrasında grubu lider bitirecek 6 takımın, kendi aralarında tek maç eleme usulü oynanacak maçlar sonrasında (3 takım çıkacak) Süper Amatör Lig’e yükseleceği, grubunu son sırada bitirecek takımların da 2. Amatör Lig’e düşecek..
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN