Karaelmasspor 7 Transferi Birden Duyurdu

Karaelmasspor 7 Transferi Birden Duyurdu

Bu sezon Manisa Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadele verecek olan 301 Soma Karaelmasspor, 7 transferi birden duyurdu.

Manisa Süper Amatör Lig’in yeni ekibi Soma 301 Karaelmasspor, bir bir ardına transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor.

7 YENİ İSİM

Sarı siyahlı ekibin Kulüp başkanı Yılmaz Analı, Kırkağaç Acar İdmanyurdun’dan İsmail Poyraz ve Kubilay Azğın, Somaspor Akademi U19 takımından Hasan Yeldoğan, Turgutalpspor’dan Onur Dönmez, Mustafa Gökkayalı, Emirhan Çakır ve Alperen Efe ile anlaştıklarını spor kamuoyuna duyurdu. Elmas daha öncede Eser Kasal, Mesut Yilmaz, Barış Civelek ve Ali Kocabaş’ı kadrosuna katmıştı.

”İŞİ SIKI TUTUYORUZ”

Tecrübeli ve yetenekli birçok isim ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden başkan Yılmaz Analı, “Yaptığımız bu transferlerle işi ne kadar sıkı tuttuğumuz ve hedefimizi açıkça belli ettiğimizi düşünüyorum. Transferde emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha öncede belirttiğim gibi bir dönem Manisa ve Soma futboluna damga vurmuş isimlerin Karaelmasspor çatısı altında ikinci baharlarını yaşayacaklarını ve bize çok keyifli bir lig yaşatacaklarına inanıyoruz” dedi.



İÇ TRANSFERDE 3 İSİM DAHA  ANLAŞTI.

Öte yandan iç transfer çalışmalarınıda sürdüren Karaelmasspor yönetimi; Fatih İnci, Emrehan Analı, Yusufcan Çakmak, Furkan Korkmaz ve Çağrı Çakmak’tan sonra Devran Gezgin, Emiray Koçer, Yusuf Varol ve Salih Emir Ünal’la yeniden anlaştı.

START PAZARTESİ VERİLİYOR

Karaelmasspor yeni sezonun startını 4 Eylül Pazartesi günü verecek. Soma Belediyesi TFF  Tesisleri’nde saat 17.30’da toplanılacak, antrenman saat 18.00’de başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN