Karaelmasspor 3 Transferini Duyurdu

Karaelmasspor 3 Transferini Duyurdu

Manisa Süper Amatör Lig’in yeni ekibi Karaelmasspor, 3 transferini birden duyurdu. Lig’de söz sahibi olmak isteyen Elmasspor yeni sezona iddialı girecek.

Ligi en yakın rakibi Akhisargücü’nün bir puan önünde şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Karaelmas Spor yönetimi ilk olarak takımı Süper Amatör Lige çıkartma başarısı gösteren teknik adamlar Yusuf İpek ve Doğan Gülşen‘e imzayı attırdı.

301 Soma Karaelmasspor 3 transferini duyurdu

Teknik adam konusunu çözen sarı-siyahlı camia transferde ilk olarak, kariyerinde; Aliağa FK, Antalyaspor, Ödemişspor, Ayvalıkgücü Bel, Foçaspor, Torbalıspor, İzmirspor, Dikilispor, Çanspor, Kınık Belediyespor, Sotesspor, Somaspor ve Kırkağaç Acar İdmanyurdu formalarını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Eser Kasal’ı kadrosuna kattı.

İlerleyen günlerde transfer çalışmalarına hız veren Elmas, yine tecrübeli isimlerden Mesut Yılmaz ve gelecek vaat eden Doğaner Egeli‘yi bünyesine kattı. Yönetimin, teknik heyetin raporları doğrultusunda transfere devam edeceği öğrendildi.

Yılmaz Analı

Analı: ”Karaelmasspor ile birlikte ikinci baharlarını yaşayacaklar”

Tecrübeli birçok isim ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden başkan Yılmaz Analı, “Yaptığımız bu transferlerle hedefimizi açıkça belli ettiğimizi düşünüyorum. Futbolda söz sahibi olmuş isimlerin Karaelmasspor ile birlikte ikinci baharlarını yaşayacaklarını ve bize çok keyifli bir lig yaşatacaklarına inanıyoruz” dedi.tarafından eklendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN