Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor

Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor

Manisa 1.Amatör Küme Akhisar Grubu dördüncü haftasında sahasında konuk ettiği Çağlayanspor’u 3-0 mağlup eden Karaelmasspor hem güzel bir galibiyet aldı, hem de müthiş bir özgüven aşıladı.

Evinde Akhisar temsilcisi Çağlayanspor’u konuk eden 301 Soma Karaelmasspor, ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Manisa 1.Amatör Küme Akhisar Grubunda dördüncü hafta karşılaşmaları  oynandı. Süleymanlı Belediyespor’un bay olduğu haftada Soma 301 Karaelmasspor, Akhisar Çağlayanspor‘u konuk etti.

İzzet Özeren-Baykal Yavuz-Kamil Dinçer

19 Mart Cumartesi günü Soma Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İzzet ÖzerenBaykal YavuzKamil Dinçer hakem triosu yönetti.



KARAELMASSPOR ÇAĞLAYANSPOR

4 Değişiklik

Ramazan hoca geçen hafta deplasmanda oynanan Medar GB kadrosunda bulunan ve kırmızı kart gören; kaptan Tugay’ın yerine Alper, Ahmet’in yerine Kazım sürerken, kaleci Suat’ın yerine Onur, Mehmet’in yerine de Ceyhun  tercihini kullanarak takımı sahaya sürdü.

301 Soma Karaelmasspor Çağlayanspor

İlk yarıda karşılıklı gelip giden ataklarda Karaelmasspor, İsmail, Hüseyincan, Cem ve Kazım ile gol girişimlerinde bulundu.  Çağlayanspor ise Cavit ve Necati odaklı hücumlarla gol girişimlerinde bulundu. Ancak Karaelmasspor defansı ve kalecisi Onur, Çağlayanspor forvetine o imkanı tanımadı. İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

AKHİSAR ÇAĞLAYANSPOR

Çağlayanspor adına şansız an!

Karaelmasspor, ikinci yarıya ilk beş dakika hariç müthiş baskılı başladı.  Sarı-siyahlılar gol aradığı dakikalarda Cavit’in müsait pozisyonda çektiği şut yan direğe çarparak auta gittiğinde  adeta ”ohh” çekti.



İSMAİL POYRAZ PENALTI GOLÜ

Beklenen gol penaltıdan İsmail’den geldi

O dakikadan sonra oyun üstünlüğünü eline alan Ramazan Çapar’ın öğrencileri 54.dakikada Kazım Kanbur’un ceza sahasının sağ çaprazından çektiği mükemmel şut, üst direkten Enes’in önüne düştü. Enes rakibinden yumuşak bilek hareketiyle sıyrılmak isterken kendini yerde buldu. Karşılaşmanın hakemi İzzet Özeren tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Meşin yuvarlağın başına geçen İsmail Poyraz kaleci ve topu ayrı ayrı köşelere gönderdi:1-0

 

KAZIM KANBUR

Kazım takıma hareketlilik getirdi

İkinci yarıya vitesi büyülterek başlayan sarı-siyahlılar, İsmail Poyraz’ın penaltı golüyle tempoyu iyice arttırdı. Zaman zaman üç mevsimin yaşandığı Linyit Stadı’nda  dakikalar 70’i gösterdiğinde Karaelmasspor forvetine hareketlilik kazandıran Kazım Kanbur, defansın arkasına atılan topta ceza sahası dışında bulunan kaleci Kerimcan’ın üzerinden aşırtma vuruş yaptı. Topu elinle kesen Kerimcan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İsmail-Muhsin odaklı 2.gol

İsmail-Muhsin odaklı 2.gol

75.dakikada İsmail Poyraz sağ çaprazdan sahip olduğu topu bencillik yapmayıp bekletmeden müsait pozisyondaki Muhsin Kömür‘e attı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Muhsin, İsmail’in güzel pasını ayak içi plase ile yaptığı vuruş, kalecinin bakışları arasında gol olarak değer kazandı. 2-0



Son sözü Enes Bayramlar söyledi

Son sözü Enes Bayramlar söyledi

Defansın arkasına atılan topla buluşan Enes Bayramlar, meşin yuvarlağı kalecinin uzanamayacağı yere iyi bıraktı ve gol perdesini kapatan isim oldu.3-0

Levent Analı, 3 Maç sonra 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz

Levent Analı, ”3 Maç sonra 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz”

Karaelmasspor Kulüp başkanı Levent Analı, Çağlayanspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Analı, yaptığı açıklamada, önceki hafta Medar GB deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönmelerinin ardından, Çağlayanspor maçının çok daha önemli hale geldiğini ve galibiyet için sahaya çıktıklarını belirtti.
Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri ve çok arzu ettikleri golü bir türlü bulamadıklarını, ancak ikinci yarıdaki istekli, arzulu ve baskılı oyun sonucunda farka gittiklerini ifade eden Analı, şunları kaydetti:

”Ligin ilk iki haftasında kaybedilen puanlar sonrasında oyuncularımızın üzerinde olumsuz bir şekilde baskı oluşmuştu. Bu baskıyı üzerimizden kaldırmak için mutlak galibiyet parolası ile çıktığımız maçta üç puanı üç golle almasını bildik. Ben inanıyorum ki; taraftarlarımıza ilerleyen haftalarda daha farklı bir Karaelmasspor izlettireceğiz. Bugünün özelinde sahaya yüreğini koyan, forma için savaşan başta teknik sorumlumuz Ramazan Çapar ve oyuncularımı yürekten kutluyorum.”dedi.

Ramazan Çapar, İştahlı ve üstün bir oyun sergiledik

Ramazan Çapar, ”İştahlı ve üstün bir oyun sergiledik”

Karaelmasspor Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, ”Özellikle ikinci yarıda iştahlı ve üstün bir oyun sergilememiz gelecek adına önemli” dedi.

Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ligdeki önemli maçlardan biri olan Çağlayanspor’a karşı güzel bir galibiyet aldıklarını kaydetti. ”Çağlayanspor’u mağlup ederek hem öz güven kazandık hem de yarışın içerisine kendimizi dahil ettik”diyen tecrübeli teknik adam, Özellikle ikinci yarıda müthiş futbol karakteri ortaya koyarak maçı farklı kazanmamız gelecek adına önemliydi.” dedi.

Soma Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor

Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER:İzzet Özeren-Baykal Yavuz-Kamil Dinçer
KARAELMASSPOR:Onur-Niyazi-Hüseyincan-Alperen-Dursun-Alper-İsmail-Emirhan-Cem-Enes-Kazım
YEDEKLER:Suat, Halit, Umut, Muhsin, Mehmet, Sinan, Ahmet, Hamza, Berda
TEKNİK SORUMLU:Mertcan Ozan

ÇAĞLAYANSPOR:Eyüp-Can-Cavit-Akın-Talha-Mehmet-Kerimcan-Selçuk-Arif-Emrah-Necati
YEDEKLER:Sezai, Yunus, Burak, Sergen, Yalçın
TEKNİK SORUMLU:Ozay Alkan
KIRMIZI KART:dk.70 Kerimcan Kolaş (Çağlayanspor)
GOLLER:dk.65 İsmail Poyraz pen, dk.75. Muhsin Kömür, dk.88 Enes Bayramlar (Karaelmasspor)

NOT: Karşılaşmaya ait resimler ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir.

4. Hafta Toplu Sonuçlar:

Bakır Gb 2-0  Medar Gb
Karabulut 1-0 Turgutalp Gençlik
Karaelmas 3-0  A.Çağlayan
Süleymanlı Bay

4.Hafta Puan Durumu:MANİSA 1 AMATÖR KÜME PUAN DURUMU

5.Hafta Maçların Programı:

Süleymanlı Karabulut 27.03.2022 14:00 Süleymanlı
A.Çağlayan Bakır Gb 27.03.2022 14:00 Kovalık
Turgutalp Gençlik Soma 301 Karaelmas 27.03.2022 14:00 Linyit
Medar GB Bay

Bağlantılı Haberler

Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Medar GB 3-1 Karaelmasspor
Turgutalp GSK’de Galibiyet Sevinci Yaşanıyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN