Karaelmasspor 3-0 Akhisargücü

Karaelmasspor 3-0 Akhisargücü

Manisa Yerel U18 Ligi C-grubunda mücadele eden Karaelmasspor, sahasında konuk ettiği Akhisargücü‘nü 3-0 mağlup etti, ikide iki yaptı.

İlk maçta deplasmanda Gördes Belediyespor‘u Mehmet Özcan (2), Yusuf Varol, Okay Şahinsoy, Aydemir Kuyucaklı ve İlyas Atmış’ın golleriyle 6-1 mağlup eden Karaelmasspor, ikinci maçta konuk ettiği Akhisargücü’nü’de farklı mağlup etmeyi başardı.

U18 Ligi: Gördes Bld 1-6 Karaelmasspor

Goller Egehan, Yusuf ve İlyas’tan Geldi

Karaelmasspor U18 Takımı, Özkan Ceylan, Elber Aslan ve Şeref Topaç hakem triosunun görev yaptığı müsabakada gol perdesini 25.dakikada Egehan Akpınar‘ın kafayla attığı golle açarken, 33.dakikada Yusuf Varol‘un şık bir vuruş sonrası kaydettiği golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren sarı-siyahlılar’da 54.dakikada fark üçe çıktı. Bu dakikada İlyas Atmış, uzak mesafeden attığı nefis golle maçın skorunu tayin etti: Karaelmasspor 3-0 Akhisargücü

Akhisargücü galibiyeti ile altı puana yükselen sarı-siyahlılar, ligdeki üçüncü maçını deplasmanda Medar GB ile oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN