Karaelmasspor 0-0 Saruhanlı Belediyespor

Karaelmasspor 0-0 Saruhanlı Belediyespor

Karaelmasspor sahasında konuk ettiği Saruhanlı Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı, zirvenin dört puan gerisine düştü.

Manisa Süper Amatör Küme A-grubu 6.hafta maçında 11 puanla üçüncü sırada yer alan Soma 301 Karaelmasspor ile, 10 puanla dördüncü sırada yer alan Saruhanlı Belediyespor linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Sarı-siyahlılar daha önceki iç saha maçlarında olduğu gibi sahaya maden faciasında yaşamını yitiren şehitlerimizi anmak için madenci baretleriyle çıktı.

H.Furkan Acar-Furkan Çıraklar ve Yusuf Akkaya hakem tiosunun yönetim gösterdiği maçta Karaelmasspor, Saruhanlı Belediyespor karşısında sahaya: Onur-Alperen-Fatih-İlkay-Emrehan-Yiğitcan-Yusufcan-İsmail-Eser-Emre ve B.Şen on biriyle çıktı. Kırmızı kart cezalıları Kubilay Azğın ve Oğulcan Kesgin kadroda yer almadı.

Maç beklediğim gibi başladı.. Yani her iki takım adına maçın kaybedilmesi halinde zirve yarışından uzaklaşılacağı için defans güvenliği ön planda tutuldu. Saruhanlı Belediyespor Karaelmasspor’un gücünü bildiği için, buna bağlı olarak ta kaybetmesi halinde zirve yarışından uzaklaşacak olması dolayısıyla, defans güvenliğini ön planda tutarak uzun toplarla M.Ali Öztürk ve Serhat Coran odaklı hücum kovaladı. Ancak defansımızın merkezinde oynayan İlkay Gül ve Emrehan Analı, merkezden gelen toplara yerinde ve zamanında yaptıkları hamlelerle rakip takıma gol fırsatı tanımadı.

Karaelmasspor 0-0 Saruhanlı Belediyespor

Karaelmasspor ise bir ve ikinci bölgedeki başarısını maalesef üçüncü bölgede sürdüremedi. 90 dakika boyunca ön tarafta rakibe göre daha fazla görünmemize rağmen tek etkili olduğumuz 40.dakikada oldu.

Bu dakikada ceza sahası hafif sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşta, Eser Kasal’ın köşeye giden topunu kaleci Furkan Diçle’nin üstteki görüntüde oldugu gibi müthiş uzanarak gole izin vermemeyişi oldu.

Yılmaz Analı: ”Hakem hocalarımız biraza daha dikkatli olsun!”

Karaelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı, sonuçları etkileyen hakem hatalarının telafi edilememesi yüzünden emeklerinin boşa harcandığını söyledi.

Sonuçları etkileyen hakem hatalarının telafi edilememesi yüzünden takımların zor durumlara düştüğünü savunan Analı, ‘’Bu gün kendi sahamızda Saruhanlı Belediye Spor ile mücadele ettik. Bizim açımızdan önemli bir karşılaşma olacağı belliydi çünkü hem yeni hocamız Metin Şengül ile çıktığımız ilk maç olma açısından hem de lig’deki puanlama durumu açısından büyük önem arz ediyordu.

Karşılaşmaya geçecek olursak aslında çokta söylenecek bir şey yok çocuklar ellerinden geleni yaptı 90 dakika tek kale oynanan maçta sadece golü bulamadık. Maçın ve de oynanan oyunun önüne geçen başka bir durum vardı bu gün aslında, oda maçın hakemleri! İlk defa bu tarz olaylara maruz kalmasak ta bu maçta artık bahsetmek istiyorum çünkü aylar süren bir emekten bahsediyoruz.

Biz, yönetim olarak maddi-manevi emek veriyoruz, çocuklar ise her gün zaman ve efor harcayarak takımın başarısı için uğraşıyor. Bu kadar emeği bir kişinin gelipte heba etmesine artık ses çıkartmak istiyoruz, her ne kadar bir geri dönüşünün olmayacağını bilsekte.

Evimizde oynadığımız son iki maçta da hakemlerin bariz hatalarından dolayı pozisyonlarımız ve belki de puanlarımız harcanıyor. Hakemlerimizden asla bir ayrıcalık istemiyoruz ve beklemiyoruz tabi ki ama, göz göre göre de pozisyonlarımızın harcanmasını üzülerek izliyoruz.

Federasyondan ricamız şu dur ki; hakemlerimizin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmalarıdır. Evet biliyoruz ülkemizin genel sorunu hakem eksikliği ve yetişmemesi ancak elimizdekilerin de eğitimi vs işlemlerine daha önem vererek bir nebzede olsa takımların emeklerini boşa çıkarmamış oluruz diye düşünüyorum.

Takımıma söylenecek bir şey varsa eğer oda hepsinin ayaklarına sağlık.. Biz hedefimizden ve beklentimizden hiç bir şey kaybetmedik..Soma 301 Karaelmasspor her zaman şampiyonluk için oynar. Ayrıca bu gün havanın soğuğuna aldırmadan stadı dolduran taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Herkesin ayağına sağlık.’’diye konuştu.

Metin Şengül: ”Kazanma hırsımızı maalesef skora yansıtamadık.”

Karaelmasspor’un teknik sorumlusu Metin Şengül, antrenörlük kariyerinde ilk defa teknik sorumlu olarak çıktığı Saruhanlı Belediyespor’a karşı alınan 0-0’lık beraberliği, “Gurubun kuvvetli takımlarından biri olan Saruhanlı Belediyespor ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Oyuncularım bu maçı çok istedi. Ancak kazanma hırsımızı maalesef skora yansıtamadık. Maç genelinde çok efor sarf ettiler ancak iyi kapanan Saruhanlı Belediyespor defansının kilidini açamadık ve maç başladığı gibi golsüz sona erdi.”dedi.

7.Hafta Rakip Bakır GB

6.Haftayı 0-0’lık Saruhanlı Belediyespor beraberliği ile kapatan ve namağlup ünvanını sürdüren Karaelmasspor, 7.hafta Kırkağaç deplasmanında Bakır Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Karaelmasspor beraberliği ile 11 puanla ligdeki yerini koruyan Saruhanlı Belediyespor ise sahasında Kayalıoğluspor’u ağırlayacak.

Karaelmasspor 0-0 Saruhanlı Belediyespor

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: H.Furkan Acar-Furkan Çıraklar-Yusuf Akkaya
KARAELMASSPOR:Onur-Alperen-Fatih-İlkay-Emrehan-Yiğitcan-Yusufcan-İsmail-Eser-Emre-B.Şen
YEDEKLER:Doğaner, B.civelek, Hasan, Devran, Emirhan, Furkan, Mesut
TEKNİK SORUMLU:Metin Şengül

SARUHANLI BLD.SPOR:Furkan-Muhammedül-M.Ali-İbrahim-Rasim-Gökhan-Hasan-Görkem-Emre-Rüştü-Serhat
YEDEKLER:Mehmet, Ata, Murat, Mustafa, Musab, Boran, Batuhan, Göktuğ, M.demir, Bedirhan
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Çamlıyer
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: Yok

NOT: Karşılaşmaya ait 📸 görsellere bakmaç için 👉 buraya tıklayınız!

6.Hafta Toplu Sonuçlar

Koldere 2-2 Bakır GB
Karaelmas 0-0 Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor 3-1 Gördes Bld
Kırkağaç Altay 3-1 Mecidiye Tarım
Halitpaşa Bld-Kırkağaç Acar İdman (pazar)

7.Hafta Maçları

Gördes Bld-Halitpaşa Bld
Kırkağaç Altayspor-Koldere
Kırkağaç Acar-Mecidiye Tarım
Saruhanlı Bld-Kayalıoğlu Bld
Bakır GB -Karaelmasspor

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Gördes Belediyespor 3-3 Karaelmasspor
Karaelmasspor 1-1 Kırkağaç Acar İdmanyurdu
Mecidiyeköy Tarım Kredispor 0-3 Karaelmasspor
2.Hafta Sonunda Lider de Kral da Biziz!

Karaelmasspor 6-1 Halitpaşa Belediyespor
Yılmaz Analı, Kayalıoğlu Maçını Değerlendirdi.
Kayalıoğluspor 1-2 Karaelmasspor
Merhaba Manisa Süper Amatör Lig
Karaelmasspor 1-2 Alaşehir Bld.Spor
Karaelmasspor, Sezon Açılışında Kurban Kesti!
Karaelmasspor 4-0 Kulaspor
Alaşehir Belediyespor 3-1 Karaelmasspor
Karaelmasspor 3-3 Somaspor U19
Nurlupınar 2-1 Karaelmasspor
Karaelmas, Süleymanlı Bld.Spor’u 4-2 Mağlup Etti.

Tüm Karaelmasspor haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN