Karaelmas’lı Gençlerden Gol Yağmuru:11-1

Karaelmas’lı Gençlerden Gol Yağmuru:11-1

Manisa Yerel U16 ligi Akhisar Gurubunda zirve mücadelesi veren Karaelmasspor U16, Kayalıoğluspor‘u deplasmanda 11-1 mağlup etti, haftayı lider kapadı.

Gördes Belediyespor, Karabulutspor, Akhisar Kuzeygücü, Gölmarmaraspor, Kayalıoğluspor ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu ile Akhisar grubunda mücadele eden Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda Kayalıoğluspor ile karşı karşıya geldi.

Soma 301 Karaelmas’lı Gençlerden Gol Yağmuru:11-1

Levent Analı idaresindeki sarı-siyahlı gençlerimiz, Akhisar Kovalık Sahasında oynanan maçta baskılı ve atak bir futbol sergileyerek adeta ”gol” oldu yağdı. Umut Çakır‘ın 4 gol atıp yıldızlaştığı, Umut Endes‘in hat-trick yaptığı maçta diğer goller İdris Başkahya (2), Ahmet Cengiz ve Alperen Parça‘dan geldi.

Haklı Sevinç!

Mücadeleyi 11-1 gibi büyük bir farkla kazanan Soma 301 Karaelmasspor U16 takımımız haklı sevinçlerini hocaları Levent Analı ile objektiflere poz vererek kutladılar. Sarı-siyahlı gençler hedefe varma noktasında bir sonraki maçlarını sahasında Gördes Belediyespor ile oynayacak.

Levent Analı: ”İstekli ve Arzulu Oyun Fark Getirdi”

Karaelmasspor’da teknik sorumlu Levent Analı, 11-1 kazanılan Kayalıoğluspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Analı, maçın ardından, her maç üstüne koyarak hedefe ilerlediklerini belirterek, “Futbolcularım oyunun başından sonuna kadar topa sahip oldular. İstekli ve arzulu oyunlarını 11 golle süsleyerek karşılaşmadan farklı skorla ayrılmasını bildiler.” şeklinde konuştu.

Play-Off’lara kalmayı çok istediklerini vurgulayan yılların deneyimli teknik adamı, şunları söyledi: “Camia olarak en büyük arzumuz U16 takımımızın bu gruptan çıkması öncelikli hedeflerinden bir tanesi. Ben inanıyorum ki; benim sporcularım bunu başarabilecek kapasite oyuncu grubundan oluşmaktadır. Tüm arzum, isteğim gençlerimizin play-off ve Türkiye şampiyonasına katılması yönündedir.”diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN