Karaelmas U15 Play Off’a Kalmayı Garantiledi

Karaelmas U15 Play Off’a Kalmayı Garantiledi

Karaelmas Spor U15, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği U15 Yerel Lig Grup maçlarının bitimine 1 hafta kala finallere gitmeyi garantiledi.

Bu ligde Somamızı Sotes Spor ile birlikte D-Grubunda temsil eden Karaelmas Spor U15 Takımı, deplasmanda karşılaştığı Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor U15 takımını 3-0 mağlup ederek, lider Akhisar Yıldırım Spor’un ardından play-off maçları oynamaya hak kazandı. Levent Analı’nın ”Sarı Civcivlerim”diye adlandırdığı takımı, Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor karşısında zafere taşıyan golleri Umut Çakır, Umut Celal Endes ve Ahmet Cengiz attı.

Yılların tecrübeli ismi Levent Analı ve kulübe büyük emekleri olan yönetici Ceyhun Endes, emeklerinin karşılığını gruplara kalmakla aldıklarını, bu tür başarıların ise arkasının geleceğini söylediler.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

SPOT MAĞAZASI SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Muhammed Akif Karakoca

    Cevdet abi iyisin hoşsun da şu sotesteki ilk 11 i 10 kisi yazmissin ama takımda iki tane Akif var biri Mehmet Akif Ersoy biri Muhammed Akif Karakoca
    Surekli isimlerimiz yanlis yaziliyor

YORUM YAZIN