Karaelmas, Turgutalp ve Süleymanlı Dostluk Kazansın

Karaelmas, Turgutalp ve Süleymanlı Dostluk Kazansın

Geçen sezonki gerginliklerin bu yıl yaşanmaması adına Turgutalpspor ile Süleymanlı Belediyespor arasında hazırlık maçı düzenlendi.

Karşılaşma  öncesi Soma 301 Karaelmas spor Başkan ve yöneticileri ile beraber ‘’dostluk kazansın’’ sloganı ile fotoğraf çekimi oldu. Futbolcular ve yöneticiler bu sezonda fair-play çerçevesinde bir sezon geçmesi ile ilgili istişarelerde bulundular . Diğer yarışmacı tüm spor kulüplerine bu örnek davranışın sirayet etmesini temenni ettiler. Kulüp temsilcileri, sakatlığın olmadığı bir sezon tüm amatör lig paydaşlarına  hayırlı olsun dediler.

Turgutalpspor 2-3 Süleymanlı Bld.Spor

Öte yandan Soma Belediyesi TFF Tesislerinde Turgutalpspor ile Süleymanlı Belediyesporarasında oynanan hazırlık maçını Süleymanlı Belediyespor 3-2 kazandı. Turgutalpspor’un gollerini  penaltıdan Taha Pandur ve Osman Çakır kaydetti.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN