Karaelmas, Süleymanlı Maçını Bekliyor!

Karaelmas, Süleymanlı Maçını Bekliyor!

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Sezonu 2.haftasında, Karaelmas Spor sahasında oynayacağı Süleymanlı Belediye Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-siyahlılar, Pazar günü saat 14:00’da  Soma Linyit Stadı’nda oynayacağı Süleymanlı Belediye Spor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı taktiksel ağırlıklı antrenmanla tamamladı ve maç gününü beklemeye başladı.

TFF Soma Belediye Tesisleri’nde, Teknik Sorumlu Yusuf İpek, antrenörler Doğan Gülşen ve Aslan Aydoğdu nezaretinde gerçekleşen antrenman; ısınma hareketleri, çabukluk , 5’e 2 ve Süleymanlı Belediye Spor maçında uygulanacak taktiksel çalışma ile son buldu.

Yusuf İpek, Oyuncularıma Güveniyorum

Yusuf İpek, ”Oyuncularıma Güveniyorum”

Elmas’ın tecrübeli teknik adamı Yusuf İpek, antrenman sonrası bloğumuza yaptığı açıklamada; sezonun ilk maçında oyuncularına güvendiğini ve maçtan mutlak üç puanla ayrılacaklarını söyledi.

İpek, açıklamasını şöyle sürdürdü: ”Öncelikle Şanlı Urfa’da selden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Depremler bir yandan, seller bir yandan içimizdeki acılarla beraber hayata devam etmek zorundayız. Bizim için sezonun ilk maçına kazanmak için çıkacağız. Geçen seneden yarım kalmış hikayenin bu sene sonucu olacak atmosfer ve motivasyon içerisindeyiz. Genç sporculardan oluşan takımımız dinamik ve şampiyonluğu hak eden güçlü oyunu oynayıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.İnşallah bunu başarırız. Ben oyuncularımıza güveniyorum. Sevenlerimizin desteğiyle inşallah kazanan biz oluruz.”dedi.

Geçen sezon iki takımın oynadığı maçlar şöyle:

Karaelmasspor-Süleymanlı Bld.Spor Maç Fotoları
Karaelmas Spor 1-0 Süleymanlı Bld
Süleymanlı Bld 2-1 Karaelmas Spor

Grupta Pazar Günü Oynanacak 2.Hafta Maçları Şöyle:

Turgutalp-Karabulut (c.tesi)
Karaelmas-Süleymanlı
Medar Gb-Sazoba
Selçikli-Hamidiye
Akhisargücü-Gölmarmara

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

tarafından eklendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN