Karaelmas Spor Süper Amatör Lig’e Hoş Geldiniz

Karaelmas Spor Süper Amatör Lig’e Hoş Geldiniz

Erteleme maçında Gölmarmara Spor’u deplasmanda Özkan Kalman (2) ve Mehmet Alnıdelik (2) golleriyle 4-1 mağlup eden Karaelmas Spor, şampiyonluğunu ilan etti.

Manisa ASKF, 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu’nda 1.hafta hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor maçını bugün oynattı.

Bir yanda 24 puanla ligde orta sıralarda yer alan Gölmarmara Spor diğer yanda ise Süper Amatör Lig mücadelesi veren Karaelmas Spor arasında oynanan erteleme maçını kazanan taraf; 4-1’lık skorla Sarı-siyahlı temsilcimiz Karaelmas Spor oldu.

Goller Özkan ve Mehmet’ten Geldi

Akhisar Sazoba sahasında oynanan maçta Karaelmas Spor’u Süper Amatör Lige taşıyan golleri Özkan Kalman (2) ve Mehmet Alnıdelik (2)  kaydetti. Maçın 20.dakikasında Emrehan Analı’nın bir topu da direkten döndü.

Bu haftayla beraber toplam 18 maçı 12 galibiyet 2 mağlubiyet ve 4 beraberlikle tamamlayan Soma 301 Karaelmas Spor , önümüzdeki futbol sezonunda Manisa Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

Şampiyonluk Sevinci!..

Zorlu maratonun ardından tüm rakiplerini geride bırakarak Akhisar Yaz Grup şampiyonu olarak Süper Amatör Lige yükselen Karaelmas Spor camiasında büyük sevinç yaşandı. Başkan Yılmaz Analı, Teknik Sorumlu Yusuf İpek ve antrenör Doğan Gülşen önderliğinde kadrosunun tamamı Soma’lı futbolculardan oluşan sarı-siyahlılar, zorlu geçen ligin ardından bugün oynadığı Gölmarmara Spor galibiyeti ile takım ve yönetim  bütünleşmesiyle yaşadığı şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.

Yılmaz Analı

İlk Kutlama Başkandan

Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, 7 yıl önce Sotes Spor’un düşmesiyle Süper Amatör Ligde takımı bulunmayan Soma’ya yeniden Süper Amatör Lig heyecanı yaşatacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Analı, ”Hedefe gidecek yolda ilk basamağı Süper Amatör Lig’e çıkarak atlattık. Bizlere süper ligde mücadele edecek olmanın haklı sevincini yaşatan başta teknik sorumlumuz Yusuf İpek, antrenörümüz Doğan Gülşen olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz tüm taraftarlara da teşekkür ediyorum.”dedi.

Bende buradan emeği geçen herkesi kutluyor, Karaelmas Spor camiasına ”Süper Amatör Lig’e “Hoş Geldiniz” diyorum.

Gölmarmara Spor 1-4 Karaelmas Spor

STAT:Sazoba
HAKEMLER:Kerim Uzun-Tahir Saraç-Arda Yazgan
GÖLMARMARA SPOR:Rasim-Davut-Osmancan-Azat-Ferit-Kadir-Serkan-Gürkan-Barış-Yusuf-Emrah
YEDEKLER:Yok
TEKNİK SORUMLU:Mutlu Kertiş

KARAELMAS SPOR:M.Alp-Yusuf-Emrehan-Fatih-Cengizhan-Yusufcan-Emiray-Mehmet-Devran-Furkan-Özkan
YEDEKLER:Salih, Arda, Burak, Muhsin, Eser, Berke, Erya, Yavuz
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek
KIRMIZI KARTLAR:dk.63 Kadir Çoban (Gölmarmara Spor)
GOLLER: dk.26 ve 75 Özkan Kalman, dk.61 ve 70 Mehmet Alnıdelik (Karaelmas Spor), dk.80 Barış Arslan  (Gölmarmara Spor)

somadaspor

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN