Karaelmas Spor 6-0 Süleymanlı Belediye Spor

Karaelmas Spor 6-0 Süleymanlı Belediye Spor

Geçen haftayı yağmur dolayısıyla bay geçen Karaelmas Spor, 2.hafta sahasında karşılaştığı Süleymanlı Belediye Spor’u 6-0 mağlup etti.

Manisa 1.Amatör Küme’de, 10 takımın mücadele ettiği Akhisar grubunda ilk maçını Linyit Stadı’nda Süleymanlı Belediye Spor ile oynayan Karaelmas Spor, 90 dakika rakibi karşısında üstün oyununu 6 golle süsleyerek karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

Sarı-siyahlılarda Süleymanlı Belediye Spor karşısında alınan farklı galibiyet camiayı sevindirirken, sakatlanan Furkan Korkmaz, Çağrı Çakmak ve kırmızı kart gören Cengizhan Akbulut‘un durumları üzdü!

KARAELMAS SPOR

Linyit Stadı’nda oynanan ve Kerim Uzun, Kemal Namlı ve N.Can Kırmızıbaş hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Soma Karaelmas Spor’a galibiyeti getiren golleri; 40′ ve 55.dakikalarda Emre Gürkal, 58.dakikada Kadir Balcı, 62.dakikada Özcan Kalman, 66.dakikada Devran Gezgin ve 75.dakikada Kazım Kambur kaydetti. Sezonun ilk maçına farklı galibiyetle başlayan sarı-siyahlılar 3.hafta Kovalık Stadı’nda  Hamidiye Doğan Altı Eylül’e konuk olacak.

SÜLEYMANLI BLD.SPOR

4 Sakatlık, 2 kırmızı kart ve 6 golün atıldığı karşılaşmanın bazı bölümlerinde yaşanan olumsuzluklar maçın önüne geçti.!

FURKAN KORKMAZ

Geçmiş Olsun!

Maçın henüz 8.dakikasında Karalemas Spor’un forvet oyuncusu Furkan Kormaz, Süleyman Bld.Spor kalecisi Şafak Dalgıç ile çıktığı hava topunda burnuna aldığı darbe ile yerde kaldı. Acılar içerisinde kıvranan Furkan’a ilk müdahale sağlıkçı Hayrettin Demirel tarafından yapıldı. Kanaması ve ağrıları çok olan talihsiz oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



ŞAFAK DALGIÇ

Karşılaşmanın 50.dakikasında Süleymanlı Bld.Spor kalecisi Şafak Dalgıç, çıktığı hava topundan sonra yere kafasının üzerine düşmesi üzere beyin tranvası geçirdi. Sağlıkçı Hayrettin Demirel  tarafından ilk müdahale yapılmasının ardından oda ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

ÇAĞRI ÇAKMAK

Karaelmas Spor adına oyuna ikinci yarıda dahil olan Çağrı Çakmak girdiği ikili mücadele sonrasında dizi döndü ve maçı tamamlayamadı.

Murat Çaynak

Süleymanlı Bld.Spor adına oyuna sonradan dahil olan Murat Çaynak‘ında ikili mücadele sonrasında arka adelsinde zorlamadan dolayı maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı.



Cengizhan Akbulut

66.dakikada Karaelmas Spor takımının sol kanat oyuncusu Cengizhan Akbulut, kendi yarı alanından aldığı topla ilerlerken, aldığı temas sonrasında kendini yerde buldu. Sözlü olarak tepkiyi fazla kaçırınca karşılaşmanın hakemi Kerim Uzun tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Şerafettin Bodur

Karelmasspor’un altıncı golünden sonra Süleymanlı Bld.Spor yedek kulübesindeki  Şerafettin Bodur, sahaya girerek Karaelmas Spor’lu oyuncularla tartışınca kırmızı kart gören bir diğer oyuncu oldu.

YILMAZ ANALI

Yılmaz Analı, ”Farklı Galip Gelerek Kazanmak Önemliydi”

Karaelmas Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı karşılaşmanın ardından bloğumuza yaptığı açıklamada, gruptaki önemli rakiplerinden birine karşı farklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti. Süleymanlı Belediye Spor’u yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıktıklarını anlatan Analı, farklı galip gelerek kazanmak önemliydi ancak sakatlanan Furkan Korkmaz, Çağrı Çakmak ve kırmızı kart gören Cengizhan Akbulut‘un durumlarına bir hayli üzüldüklerini dile getirdi.



Maçın başından sonuna kadar kazanmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Yılmaz Analı, ”İlk yarısına tutuk başladığımız karşılaşmada özellikle ikinci yarıdaki enerjimiz bizi farklı galibiyete taşıdı.  Her maçı kazanmak istiyoruz. Üreten, isteyen ve coşkulu oynayan takım olma adına önemli işlere imza attık. Dediğim gibi alınan farklı galibiyetin yanında; sakatlanan oyuncularımızın durumları bizleri bir hayli üzdü. Sizin aracılığınızla onlara buradan bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

EMRE GÜRKAL-DEVRAN GEZGİN

Emre Gürkal ve Devran Gezgin, ”Buruk Sevinç Yaşadık!”

Sarı-siyahlılarda iki gole imza atan Emre Gürkal ve bir gole imza atan Devran Gezgin, Süleymanlı Belediye Spor gibi zor bir takım karşısında 3 puanı altı golle almalarına rağmen, sakatlanan Furkan Korkmaz ve Çağrı Çakmak’tan dolayı buruk sevinç yaşadıklarını dile getirdiler.

Toparlayacak Olursak…

Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor aldıkları galibiyetlerle hafta sonumuzun ve önümüzdeki haftanın güzel geçmesini sağladılar. Her iki takım futbolcularımıza, hocalarımıza, teknik ekibe, takımı yalnız bırakmayan taraftara, herkese teşekkürler. Bu arada sakatlanan kardeşlerimizede geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

KERİM UZUN

KARAELMAS SPOR 6-0 SÜLEYMANLI BLD.SPOR

STAT:Soma / Linyit
HAKEMLER:Kerim Uzun-Kemal Namlı-N.Can Kırmızıbaş
KARAELMAS SPOR:M.Alp-Kadir-Cengizhan-Fatih-Emrehan-Mehmet-Emiray-Devran-Furkan-Utku-Emre-
YEDEKLER:Yavuz, Berke, Çağrı, Kazım, Alper, Özkan, F.Genç, Muhsin, Umut, Yusuf
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek

SÜLEYMANLI BLD.SPOR:Şafak-Mustafa-Umut-Musa-Zeki-Ahmet-Murat-Osman-Erkan-Hakan-Enes
YEDEKLER:Emre, Gürkan, Şerafettin, Ali, Batuhan, Murat, M.Arslan, Muarrem
YÖNETİCİ:Recep D.Oral
KIRMIZI KARTLAR:Cengizhan Akbulut (Karaelmas Spor), Şerafettin Bodur (Süleymanlı Bld.)
GOLLER:dk. 40′ ve 55 Emre Gürkal, dk.58 Kadir Balcı, dk.62 Özcan Kalman, dk.66 Devran Gezgin dk. 75. Kazım Kambur (Karaelmas Spor)

2.Hafta Toplu Sonuçlar

Selçikli 4-2 Hamidiye
Medar Gb 2-0 Sazoba
Akhisargücü 6-2 Gölmarmara
Turgutalp Spor 2-0 Karabulut Spor
Karaelmas 6-0 Süleymanlı

2.Hafta Puan DurumuKARAELMAS SPOR PUAN DURUMU

3. Hafta Maçları

Süleymanlı Bld-Gölmarmara
Hamidiye -Karaelmas
Sazoba-Selçikli
Karabulut-Medar Gb
Turgutalp Spor-Akhisargücü

NOT: Karşılaşmaya ait fotoları görmek için şuraya tıklayınız! Ayrıca bizi Cekobax  Youtube ve  Somadaspor   Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN