Karaelmas Spor, 3 Puanı 4 Golle Aldı

Karaelmas Spor, 3 Puanı 4 Golle Aldı

Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu 13.hafta mücadelesinde Sazoba Spor ile deplasmanda karşılaşan Karaelmas Spor, rakibini 4-2 mağlup etti.

Lig yarışında her karşılaşmanın öneminin büyük olduğunu bilerek Sazoba Spor deplasmanına giden Karaelmas Spor’da tüm hesaplar 3 puan üzerineydi. Bu bilinçle sahaya çıkan sarı-siyahlılar, ilk yarıyı 9.dakikada Furkan Korkmaz ve 17.dakikada Özkan Kalman’ın golleriyle 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda etkili başlayan temsilcimiz, 50.dakikada Emre Gürkal ve 65.dakikada ise Sazoba Spor’lu oyuncunun kendi kalesine attığı golle karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.. Akhisargücü’nün mağlup olduğu haftada puanını 26’ya yükselten Karaelmas Spor bir maç eksiğiyle ikinci sıraya yerleşti

Karaelmas Spor, ligin ilk yarısında Soma’da oynanan maçta rakibini; 16.dakikada Fatih İnce, 66 ve 90+2.dakikalarda Devran Gezgin, 32.dakikada Utku Savaş, 55.dakikada Emre Gürkal ve 83.dakikada Emirhan Analı’nın golleriyle 6-0 mağlup etmişti. Geniş detay ve fotolara buradan bakabilirsiniz.



‘’Doğan Gülşen: ”Ķazanmaya Devam Ediyoruz.’’

Karaelmas Spor antrenörü Doğan Gülşen, Sazoba Spor ile oynanan maçın ardından şu açıklamaları yaptı:

‘’Ligin ikinci yarısından beri yukarı doğru bir ivme kazanmış bulunuyoruz. Hedeflerim doğrultusunda kazanmaya devam ediyoruz. Dünde rakibimiz Sazoba’ydı. Saha koşullarının çok kötü oluşu sakatlık vermeden oyun olarak nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayıp kazanmasını bildik.

Gerek oyun olarak gerek futbolcular bazında takım bütünlüğü takım oyununda sistemsel olarak ligin ikinci yarısında daha iyi duruma geldik. Özellikle Özkan Kalman forvette olsun çok iyi form tuttu. Yusufcan’da öyle. Orta sahada Furkan Korkmaz verdiğimiz değişik görevlerde iyi şekilde yerine getirip takımın bir parçası oldu. Her ne kadar Utku Savaş gibi iyi bir oyuncumuz uzun sakatlık döneminde olsa da bütün futbolcularımızdan en iyi verimi alıyoruz. Özverili çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz.’’ifadelerini kullandı.

13. Hafta Toplu Sonuçlar

Turgutalpspor 1-0 Medar GB
Hamidiye 1-6 Gölmarmaraspor
Sazobaspor 2-4 Karaelmasspor
Karabulutspor 2-2 Selçiklispor
Süleymanlı Bld 5-3 Akhisargücü

13. Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

14.Hafta Maçları

Akhisargücü-Medar GB
Süleymanlı Bld-Hamidiye
Gölmarmaraspor-Sazobaspor
Selçiklispor-Turgutalpspor
Karaelmasspor-Karabulutspor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN