Karaelmas, Selçikli Spor Hazırlıklarına Başladı

Karaelmas, Selçikli Spor Hazırlıklarına Başladı

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubunda 7.haftayı deplasmanda 2-2’lik Medar GB beraberliği ile kapatan Karaelmas Spor hafta sonu sahasında Selçikli Spor’u ağırlayacak.

Bayram dolayısıyla ara verilen lige 8.hafta karşılaşmaları ile devam edilecek. Grupta bir maç eksiğiyle 11 puanla beşinci sırada yer alan Karaelmas Spor, 14 puanla üçüncü sırada yer alan Selçikli Spor‘u Linyit Stadı’nda konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayan sarı-siyahlı ekibimizde, kart cezalıları Kadir Balcı, Furkan Korkmaz,  Mehmet Alnıdelik, Emre Gürkal ve Utku Savaş forma giyemeyecek.

YILMAZ ANALI

Yılmaz Analı: ”Puan kayıplarının telafisi için Selçikli Spor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor.”

Rakiplerinin gurubun güçlü takımlarından biri olduğunu ve bu maçın zor geçeceğini ifade eden Karaelmas Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, “Biri hükmen olmak üzere toplam 5 puan kaybımız oldu. Bu puan kayıplarının telafisi için Selçikli Spor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor. Bunun için takım olarak iyi çalışıyoruz. İnşallah kendi adımıza çok güzel bir maç olur. Camiamıza ve bizi seven taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız” diye konuştu.

GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN

Fatih İnci’ye yine büyük iş düşecek.

Manisa 1.Amator Lig Akhisar Grubunda zirve mücadelesi vermeye çalışan Karaelmas Spor, bayram öncesi Medar Gençlerbirliği deplasmanında 2-2’lik skorla kritik puan alırken, takım kaptanı Fatih İnci attığı iki golle gemisini kurtaran kaptan olmuştu.

Sezonun ilk 6 maçın tamamında sahada yer alan ve attığı üç golle takımına puanlar kazandıran Soma Karaelmas Spor’un başarılı defans oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Fatin İnci, Pazar günü sahalarında Selçikli Spor ile yapacakları maça ilişkin, “Zorlu maçtan galip gelip, camiamıza sevindirmek istiyoruz. İnşallah Selçikli Spor maçını kayıpsız geçip önümüzdeki haftalarda cezaları sona eren arkadaşlarımızın katılımıyla galibiyet serilerini yakalarız” dedi.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

8.Haftanın maçları şöyle:

Sazobaspor-Akhisargücü
Gölmarmaraspor-Medar GB
Karaelmasspor-Selçiklispor
Süleymanlı Bld-Turgutalpspor
Hamidiye Doğan-Karabulutspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN