Karaelmas, Sarayköy’den Suat Tombul’u Transfer Etti

Karaelmas, Sarayköy’den Suat Tombul’u Transfer Etti

Kadrosuna kattığı bir birinden değerli futbolcular ile adından sıkça söz ettiren Soma 301 Karaelmasspor, bu isimlere bir yenisi daha ekledi.

Manisa 1.Amatör Küme (I) Grubunda ilk haftayı bay geçen Soma 301 Karaelmasspor, bu hafta sonu Bakır Gençlerbirliği ile oynayacağı maç öncesinde bir transfer daha gerçekleştirdi.

Sarı-siyahlı Karaelmasspor, Denizli’nin Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 3.Grup takımı Sarayköyspor’dan 2003 doğumlu kaleci Suat Tombul‘u kadrosuna kattı. Soma ekibi, Suat Tombul ile kaleyi sağlama aldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN