Karacabey Bld Somaspor Hazırlık Maç Sonucu

Karacabey Bld Somaspor Hazırlık Maç Sonucu

Somaspor 27 Ağustos’ta başlayacak Lig öncesi son hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor maçı öncesinde TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karacabey Bld Spor ile hazırlık maçı oynadı.

19 Ağustos Cumartesi akşama saat 20.00’da Karacabey Stadı’nda oynanan ve bir nevi Isparta 32 Spor maçının provası niteliği taşıyan müsabakada Somaspor, Tunay-Ensar-Enes-Mahmut-Rıdvan-Oğuzhan-Erdem-Kamil-Arda-Erkan ve Refik on biri ile çıktığı maçta Karacabey Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı.

6 MAÇTA 3 GALİBİYET ELDE ETTİLER

Somaspor, daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Batman Petrolspor‘u 3-0, Aliağa FK‘yı 2-1, Altınorduspor‘u 1-0 yenerken, Amed Sportif ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlı temsilcimiz tek mağlubiyetini ise 2-0’lık skorla Göztepe karşısında almıştı.

Siyah-beyazlılar’ın, Balıkesirspor ile oynadığı maç ise aşırı sertlik nedeniyle 34.dakikada yarıda kalmıştı.

ISPARTA HAZIRLIKLARI SALI BAŞLIYOR

Karacabey Belediyespor maçının ardından iki günlük izin yapacak olan siyah beyazlı ekibimiz, sezonun ilk maçı olan Isparta 32 Spor hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN