Karabulutspor 1-2 Soma 301 Karaelmasspor

Karabulutspor 1-2 Soma 301 Karaelmasspor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu ilk yarının son hafta maçında Karabulutspor deplasmanına çıkan son haftaların formda ekibi Karaelmasspor, zorluk derecesi yüksek olan bu kritik maçtan 3 puanı 2-1’lik skorla aldı.

Grupta geride kalan haftalarda şampiyonluk mücadelesinde yara almamak için işi sıkı tutan ve oynadığı son üç karşılaşmadan dokuz puanla ayrılan Karaelmasspor’da tüm hesaplar bu dış saha maçından da bir 3 puan daha alarak zirve yarışından uzaklaşmamaktı. O nedenle kazanmaya istekli ve mücadeleci bir oyun kurgusunu Karabulutspor takımı karşısında çok iyi yansıtarak 2 golle 3 puanı almayı başardılar.

Akhisar Kovalık Sahasında oynanan Yusuf Bulut, Kerem Aydın ve Cenk Güleryüz hakem triosunun yönettiği maçta sahaya Onur-Ceyhun-Hüseyincan-Alperen-Dursun-Tugay-Emirhan-Alper-Enes-İsmail ve Ahmet on biriyle çıkan Elmas, her iki yarıda attığı gollerle karşılaşmadan üç puanla ayrıldı.

Maçın kırılma anı 35. dakikada yaşandı. Karaelmasspor kalesine soldan gelişen atakta, kaleci Onur’u geçen topu Tugay gol çizgisi üzerinden çıkarttı. Karaelmasspor 44.dakikada son haftaların formda oyuncusu ismail Poyraz’ın attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının 51.dakikasında kaptan Ahmet Kahraman’la bir gol daha bulan sarı-siyahlılar, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı..

Analı kırmızı kart gördü

Karaelmasspor kulüp başkanı Levent Analı maçın 70.dakikasında aleyhlerine verilen penaltı sonrası saha çizgisini aştığı için kırmızı kartla tribüne gönderildi. Ayrıca Karabulutspor takımından Metin Gülen 77.dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla puanını 13’e yükselten ve zirve yarışından kopmayan Soma temsilcimiz ikinci yarının ilk haftasını bay geçecek.

Analı, ”Hak ettik kazandık, mutluyuz”

Karşılaşma sonrası bloğumuza konuşan Karaelmasspor kulüp başkanı Levent Analı, ”Maça çok hızlı başladık. İlk dakikalardan kontrolü elimize aldık. Oyuncularım sahada yapılması gereken her şeyi denedi. Ayağa top, sağdan soldan ortalar, defans arkasına yapılan koşular nitekim golü de defansın arkasına sarkarak bulduk. Duran toplar bizim için çok etkili oldu. Futbol artık modernleşti ve 2.golüde hızlı bir taç atışıyla bulduk. Oyunun genelinde çok mücadele ettik ve hak ettik. Takımımı tebrik ederim. Rakip takımada misafirperverliği ve futbol oynamak istemlerinden dolayı tebrik ederim hak ettik kazandık mutluyuz”dedi.

7. Hafta Toplu Sonuçlar:

Karabulut 1-2 Soma 301 Karaelmas
Turgutalp Gençlik 0-1 Medar GB
Süleymanlı 2-5 Bakır GB

7. Hafta Puan DurumuMANİSA AMATÖR PUAN DURUMU

8. Hafta Maçları

Turgutalp GSK-Çağlayanspor
Karabulut-Bakır Gb
Süleymanlı Bld-Medar Gb
Soma 301 Karaelmas Bay

İlgili Haberler;

Turgutalp GSK 0-1 Medar GB
Turgutalp GSK-Medar GB Maçı Atatürk Stadı’nda
Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu 6.Hafta Geride Kaldı
Alperen Efe ve Dursun Gündoğan
Bakır GB 2-0 Turgutalp GSK
Karaelmasspor 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Turgutalp GSK Teknik Ekibin Basın Açıklaması
Turgutalp GSK-Karaelmasspor Maç Fotoları
Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor
Turgutalpspor mu? Karaelmasspor mu?
Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi
Karaelmasspor-Çağlayanspor Maç Fotoları
Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN