Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor

Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor

Manisa 1.Amatör Küme Akhisar Grubu dördüncü hafta deplasmanında Karabulutspor ile karşılaşan Turgutalp Gençlikspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ev sahibi Karabulutspor’a 3 puan getiren gol 21.dakikada kullanılan serbest vuruşta Osman Çakır‘ın rövaşatasından geldi. Turgutlap Gençlikspor‘dan takım kaptanı Kadir Balcı kırmızı kart gördü.

İlk iki maçını üç puanla kapatan temsilcimiz Turgutalp Gençlikspor’un ligin 4’ncü hafta maçında deplasmanda Karabulutspor’a beklenmedik şekilde yenilmesi taraftarların olduğu gibi benim de içimi acıttı!
Rakibi karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan ancak 7*32 2*44’e meşin yuvarlağı bir türlü sokamayan yeşil-beyazlılar, yardımcı hakemin Samet’in bariz golünü ofsayt gerekçesiyle iptal etmesi mağlubiyetin geleceğinin kötü habercisi oldu (!)

CANER BAŞARAN

Teknik sorumlu Caner Başaran, Karabulutspor karşısında alınan yenilgiyi ve oyunu değerlendirdi.

Takımının sezonun en iyi maçını oynadığını ifade eden teknik adam, “Öncelikle takımımız adına net bir şekilde sezonun en iyi maçını oynadık. En az 7-8 net gol pozisyonumuz var. Bunun yanında rakibe 10 kişi kalmamıza rağmen verdiğimiz tek bir pozisyon yok. Golü de duran toptan kalemizde gördük. Futboldaki atamayana atarlar kuralını resmen bugün yaşadık.”dedi.

Samet’in attığı bariz golü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakeme karşı bir hayli tepkili olan Başaran:

”Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bugüne kadar hiçbir maçtan sonra ne rakibimiz ne de hakemler hakkında hiçbir şekilde olumsuz düşünce belirtmedik. Futbolun dışında bir şey konuşmamaya sahada yaptığımız olumlu yada olumsuz taraflarımızı paylaşmaya çalıştık. Ama maalesef bugün özellikle yan hakemler tarafından resmen sürklase edildik. İkinci yarının hemen başında Samet Pamukçu ile bulduğumuz gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ki tartışmaya açık olmayacak şekilde oyuncumuz geriden çıktı ve rakibini geçip topu kazanıp golü buldu. Hemen ardından kendi yarı sahamızda faulle uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda yan hakemin uyarısıyla faulü veren hakem kaptanımız Kadir Balcı’nın topu kenara vurması sonucu yine yan hakemin uyarısı ve tribünün etkisiyle kaptanımızı direkt kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.



Hakemler, bizler oyuncular tabi ki hata yapacaktır, hata insanlara mahsustur ama attığımız nizami gol iptal edilince kaptanımız haksız yere oyundan atılıp 10 kişi kalınca otomatikman ekip olarak bazı şeyleri toparlamak kolay olmuyor. Hakem arkadaşlardan ricamız direkt sonuca etkileyecek böyle kararları verirken çok dikkat etsinler. Sonuçta bizler oyuncularımız bir sürü fedakarlık gösterip emek veriyoruz. Evde ailelerimizi bırakıp bu maçlara katılım sağlıyoruz. Biz kimseden taraf olmasını istemiyoruz sadece emeğe saygı istiyoruz. Rakibimizi tebrik ediyoruz bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz . Şu andan itibaren önümüzdeki Kara Elmas maçını düşünüp gerekli hazırlıklarımızı yapacağız. Bizi her sonuçta her yerde destekleyen yönetim ve taraftarımıza da teşekkür ederiz.” yorumunu yaptı.

4. Hafta Toplu Sonuçlar:

Bakır Gb 2-0  Medar Gb
Karabulut 1-0 Turgutalp Gençlik
Karaelmas 3-0  A.Çağlayan
Süleymanlı Bay

4.Hafta Puan Durumu:MANİSA 1 AMATÖR KÜME PUAN DURUMU

5.Hafta Maçların Programı:

Süleymanlı Karabulut 27.03.2022 14:00 Süleymanlı
A.Çağlayan Bakır Gb 27.03.2022 14:00 Kovalık
Turgutalp Gençlik Soma 301 Karaelmas 27.03.2022 14:00 Linyit
Medar GB Bay

Bağlantılı Haberler

Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Medar GB 3-1 Karaelmasspor
Turgutalp GSK’de Galibiyet Sevinci Yaşanıyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN