Karabulut Spor 2-2 Karaelmas Spor

Karabulut Spor 2-2 Karaelmas Spor

Karaelmas Spor, Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubunda Lig’in 5. haftasında dış sahada karşılaştığı Karabulut Spor ile 2-2 berabere kaldı.

Akhisar Karabulut Sahasında oyanan karşılaşmayı Manisa Klasman hakemlerimizden Oğuz Akyüz yönetti. Akyüz’ün yardımcılıklarını ise U.Onur Boy ve Yarkın Keseciler yaptı.

Müsabakaya her iki takımda dengeli başladı.
29. dakikada Karabulut Spor öne geçti. Ahmet Barşboğa yaklaşık 28 metreden müthiş vurdu ve takımını Karaelmas Spor önünde 1-0 öne geçirdi.
Karaelmas Spor yediği gole çok çabuk reaksiyon verdi.
Yediği şok golle 1-0 geriye düşen sarı-siyahlılar, 1 dakika sonra Utku Savaş’ın golüyle eşitliği yakaladı:1-1
Ev sahibi ekip golün santrası sonrası kullandığı kornerde arkaya seken topu ilk golün sahibi Ahmet Barşboğa ile filelere gönderdi ve 2-1 öne geçti.

40.dakikada Karaelmas Spor, ceza sahası sağ çaprazından Devran Gezgin’in mükemmel vuruşu ile ilk yarının skorunu belirledi: Karabulut Spor 2-2 Karaelmas Spor

İkinci yarıda oyunun hakimi olan taraf Karaelmas Spor’du ancak rakip kalede etkili olsalar da kaleci ve direkleri bir türlü geçemediler.. Müsabaka ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

DOĞAN GÜLŞENDoğan Gülşen: Kaleciyi Geçemedik”

Karaelmas Spor antrenörü Doğan Gülşen’in karşılaşma ile ilgili değerlendirme yazısı;
Dün maç rakibin geçmiş maçlarına bakarsak iyi oynamaya çalışan iyi oynadığı halde skora yansıtamayan bir tarafı olduğunu analiz etmiştik.

Bunun dün bizim için dikkat edilmesi gereken durum olduğunu konuştuk tabii sahaya yansıması ne kadar faklı oldu ne kadar iyi olursan ol gol yollarındaki etkinliğin golle sonuçlanmayınca rakip direnci artıyor ve iki defa kalemize gelen toplar gol olunca böyle bir durum yaşadık dün.

Özellikle ikinci yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçen maçı kaçırdığımız inanılmaz goller ve kalecinin beklentinin üzerinde oyunu sonrası berabere bitirdik.

Futbol olarak en iyi maçımızı oynadığımız bir haftada skorun bizim açımızdan sürpriz diyebileceğimiz ama işte futbolda bunlar var atamayana atarlar durumunun bugün bizim için geçerli oldu yine de bizim açımızdan az kayıpla geçirdiğimiz maç oldu.

Yusuf hocamızın cezasının bittiği maç olup takım özelinde önümüzdeki maçlar için daha bir Motive durumun olacağı eksik maçımızın olduğunu düşünürsek sıralama nedir ne değildir fark etmiyor maçlar devam ediyor önümüzdeki maçlara bakacağız.

5. Hafta Toplu Sonuçlar

Medar GB 2–3 Akhisargücü
Turgutalpspor 1-0 Selçiklispor
Sazobaspor 2–6 Gölmarmaraspor
Karabulutspor 2–2 Karaelmasspor
Hamidiye Doğan 0-6 Süleymanlı Bld

5.Hafta Puan DurumuMANİSA AMATÖR KÜME PUAN DURUMU

6. Hafta Maçları

Selçiklispor-Medar GB
Süleymanlı Bld-Sazobaspor
KaraelmassporTurgutalpspor
Akhisargücü-Hamidiye Doğan
Gölmarmaraspor-Karabulutspor

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN