Kapancı, Akhisar Maçında Bir İlk Yaşandı

Kapancı, Akhisar Maçında Bir İlk Yaşandı

Manisa Bölgesel Amatör (BAL) Ligine yükselme Play-Off ikinci hafta maçında Akhisar Anadolu FK, Kapancı Spor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Kapancı, Akhisar maçında bir ilk yaşandı.

Kapancıspor, Akhisar FK Maçında Bir İlk Yaşandı

Müsabaka öncesi, bu hafta Polis Haftası olması sebebiyle karşılaşmanın hakemi aynı zamanda kendiside polis olan Fırat Konurce maçın top ve kale atışını sahanın emniyetiyle görevli Polis arkadaşına yaptırdı. Bizde bu vesile ile, tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da ,halen görev başında bulunan Polislerimize de Polis haftası ve Polis günü vesilesiyle; minnet ve saygılarımızı sunuyoruz.

Müsabakaya Akhisar Anadolu FK başladı..

İki takımında kontrollü başladığı maçta ilk atağı 10. dakikada ev sahibi Kapancı Spor Serkan’la buldu. Ceza sahası önünde kaleye çektiği şut, kaleci Mustafa’da kaldı.

Kenan Eryüksel Korkuttu!

Müsabakanın 14. dakikasında sağ taraftan gelişen Akhisar Anadolu FK atağında, Kenan Eryüksel ceza sahası içine yaptığı orta sonrası dengesini kaybedip kale arkasındaki taş duvara çarpması sonucunda belinden sakatlanıp oyundan çıktı. Müsabaka burada 8.dk durdu.

Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında sol kanattan Serhat’ın ortasına Berk Cambaz iyi yükseldi kafayı vurdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı skoru:Kapancı Spor 0-1 Akhisar Anadolu FK

İkinci yarıda da karşılıklı ataklarla geçen maçta 65.dakikada sağ kanattan yapılan ortada arka direkte Süleyman’ın kafayla topu ağlara göndermesiyle durum 0-2 oldu. Bu dakikadan sonra skoru değiştirecek hamleler olmadı ve karşılaşma 2-0 Akhisar Anadolu FK’nın üstünlüğüyle bitti. Maçta herhangi bir olay veya ihraç olmadı.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN