Kalemizde Net Pozisyon Vermeden Maçı Bitirmek Önemliydi

Kalemizde Net Pozisyon Vermeden Maçı Bitirmek Önemliydi

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Cumartesi günü 15.hafta maçında Silahtaroğlu Vanspor’a karşı alınan 2-0’lık galibiyeti, “Kalemizde net pozisyon vermeden maçı bitirmek de önemliydi” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Basatemür, maçın ardından bloğumuza yaptığı kısa açıklamada ”Özellikle ilkyarısını çok iyi oynadığımız maçı kazandığımız için mutluyuz.



İkinci yarı da net pozisyonlar bulduk. Kalemizde net pozisyon vermeden maçı bitirmek de önemliydi. Bu yüzden oyuncularımızı kutluyorum. Oynadıkları iyi oyun ve mücadeleden dolayı. Tribüne gelerek bize destek olan tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu güzel oyunu ve mücadeleyi daha fazla taraftarımızın görmesini de isterdim. Gurur duyacağımız bir takımımız var. Maddi ve manevi desteği fazlasıyla hak ediyorlar. Sakat yada cezalı oyuncumuzun olmaması da sevindirici. İki günlük iznin ardından antrenmana Salı günü başlayacağız.”dedi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Vanspor Maçın Resimleri
Vanspor Maçı Yukarıyı Yakalama Adına Önemliydi
Somaspor 2-0 Vanspor FK
Somaspor Vanspor FK Maç Önü
Somaspor Vanspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN