Kaldı 3 Maçımız!

Kaldı 3 Maçımız!

Güzel bir pazar gününde yine Somaspor maçında stattaydık.
Stressiz olsa da maç, seyircinin havası yerindeydi, destek tamdı, doluluk oranı normaldi..(maçın videosunu buradan izleyebilirsiniz

Doğan Gülşen

Sahaya Somaspor 4.3.3 sistemi ile çıktı. 3’lü orta saha Süleyman-Agah ve Ufuk’la.
Sağda Yusuf, solda Hakan vardı. Bu oyuncular aynı şekilde Toma’nın yanına gelip de hücumu destekliyorlardı.
Maçta Urganlıspor ise 4.4.1.1 sistemi ile daha çok defansif 11 ile çıkmış. Futbol olarak Somaspor’u tehdit edecek durumu yoktu. Somaspor’da rahat bir şekilde top çevirip rakibin açığını bekliyordu…

Böyle olunca maç, tribünde bizlerde rahattık ama alışıkta olmadığımız bir futbol izliyorduk geride kalan maçlar da adrenalin yüksek oluyordu heyecanlı anlar yaşıyorduk…

Penaltı oldu Toma Tabatadze kaçırdı! direk izin vermedi yine rahattık gol geleceğinden herkes emindi..
Hakan paslaşmalardan sonra girdi ceza sahasına vuruşu defansa da çarparak gol oldu. Artık ”bu maçta burada bitti” dedik..
Urganlıspor zaten bir şey oynamıyordu iyice gardı düştü ilk yarı böyle bitti..




İkinci yarı hoca Ufuk’u 10 numara pozisyonuna aldı, Toma’ya daha yakın oldu. Hücum bölgesinde kalabalıklaştık hemen meyvesini verdi bu durum Hakan’la tekrar ikinci golü bulduk. Maç çok rahat havada geçmeye başladı her yönüyle rahattık.
Urganlıspor, kalite ve güç bakımından Somaspor’un çok uzağında bir takım düşmemeye oynuyorlar çok zayıf görüntü verdiler diğer maçlarda da böyle oynarsalar işleri zor..

Somaspor’da fazla gitmek çok efor sarf etmeden oyununu sürdürüyordu. Ufuk’un ver kaçlarla girdiği ceza sahasına 3.golü bulduk..

Maç artık bitse de gitsek havasında oynanmaya başlandı.
Mustafa hoca değişiklik yaptı iş olsun diye genç arkadaşlar girdi. Süleyman-Agah ve Ufuk’u seyirciye alkışlattı çıkartarak.
Toma biraz bu dakikalarda gergindi el kol hareketleri vardı belki gol atamadığı içinde olabilir belki Mirlan’ın gitmesinin etkisi de olabilir oda oyundan alınabilirdi bilemeyiz yinede sahada bugün görevini yaptı..

Artık play-of maçları bizi heyecanlandırır gibi duruyor seyircide onu bekliyor maçlar istediğimiz gibi geçiyor takım rahat olunca da kazanıyor.
Kaldı 3 maçımız. Bu büyük fırsatı değerlendirip 3.ligde Soma’mızı görmek istiyoruz..Sevgilerle
Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN