Kalan Maçlarımız Üzerine..

Kalan Maçlarımız Üzerine..

Normalde 9 hafta kalmasına rağmen son haftayı bay geçirecek olmamızdan dolayı, bizi hedefe taşıyacak son sekiz haftaya giriyoruz..

SOMADASPOR

Zorlu geçecek 8 haftanın ilk üç haftasında gerçekten zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynayacağız. Bu karşılaşmalar; bu hafta evimizde Salihli Belediyespor, 19.hafta deplasmanda Çiğli Belediyespor ve 20.hafta yakın takipçimiz Yıldırım Belediyespor ile içeride oynayacağımız maçlar.. Bu üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp 25.hafta son maçımızı oynayacağımız Gülbahçespor maçına kadar puan kaybedeceğimizi zannetmiyorum..

Ümit ederiz kaleme aldığımız veriler üzerinde yakın görünen üçüncü lig hayalimizi futbolcu kardeşlerimiz yerine getirir.. Biz de sezon sonu şampiyonluk içeren yazılarımızı dile getiririz..

18.HAFTA
Ödemişspor – Yıldırım Belediyespor
Somaspor – Salihli Belediyespor
Gülbahçespor – Çiğli Belediyespor

19.HAFTA
Yıldırım Belediyespor – Gülbahçespor
Çiğli Belediyespor – Somaspor

20.HAFTA
Somaspor – Yıldırım Belediyespor
Gülbahçespor – Burhaniye Belediyespor

21.HAFTA
Urganlıspor – Gülbahçespor
Burhaniye Belediyespor – Somaspor
Yıldırım Belediyespor – Ayvalıkgücü Belediyespor

22.HAFTA
Orhangazi Belediyespor – Yıldırım Belediyespor
Somaspor – Urganlıspor
Gülbahçespor – Altınova Belediyespor

23.HAFTA
Ödemişspor – Gülbahçespor
Altınova Belediyespor – Somaspor
Yıldırım Belediyespor – İzmirspor

24.HAFTA
Yalova Kadıköyspor – Yıldırım Belediyespor
Somaspor – Ödemişspor
Gülbahçespor Bay




25.HAFTA
Gülbahçespor – Somaspor
Yıldırım Belediyespor – Salihli Belediyespor

26.HAFTA
Çiğli Belediyespor – Yıldırım Belediyespor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Gülbahçespor
Somaspor Bay

Yukarıda belirttiğimiz gibi fikstürün en önemli maçları önümüzdeki üç hafta olacak..

7 yıl bekledikten sonra ilk defa bu kadar yakın olduğumuz profosyonel lig hayallerimizi inşallah kalan bu 8 maç ve play-off maçı ardından  yerine getireceğiz.. Rabbim utandırmasın inşallah..

25 sene öncesi maziyi kurcalayalım biraz..

1993-94 sezonunda Soma Linyitspor ile,   3. Lig 9.grupta normal sezonu Afyonspor’un ardından ikinci sırada tamamlamıştık. Samsunda oynanan play-off maçları sonunda Erzincanspor’u Ramazan Çapar’ın uzatma bölümünde attığı golle 1-0 mağlup edip 2. lige çıkmışız.  Yeni Asır gazetesinin 1994 Mayıs tarihli gazete küpürü…

İnşallah bu sezon Somaspor ile bu sahneleri göreceğiz..SİYAH-BEYAZ DEVAM..

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN