Kahramanmaraşspor Galibiyeti Bize..

Kahramanmaraşspor Galibiyeti Bize..

Kahramanmaraşspor maçında, haftalar sonra galip gelmek üzerimizdeki ufakta olsa stresi almak adına güzeldi..

Alınması gereken maçlar alındığında takım olarak motivasyonun artar onun için içerde ki maçlar galibiyetle kapatmak önemli hem taraftarın memnun olur keyif alır hem takım olarak önüne daha iyi bakarsın..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Ali cezalı olunca yerine Mücahit oynadı. Daha böyle ofansif orta saha gibi göründü önde baskı yapıp hücumlara destek veren şut atabilen bir oyuncu izlenimi verdi sanki yine de iyi oynadı görevini yerine getirdi son dakikalara yakın oyundan çıkana kadar..

Özcan geçen yıl ki skor üreten golcü kimliği bu yıl biraz geride gibi bunun onun gibi tekniği yüksek birinin orta saha da diğer oyuncularından defansif kalışından da kaynaklanıyor olabilir yine de takımımızın değişmeyen oyuncusu..

Genel oyun görüntüsü içerde oynarken belki daha tempolu olabiliriz ama kontrollü olmak ta oyun skor aldıktan topun arkasına geçtiğimiz ikinci yarı da iyiydi pozisyon vermeden hemen hemen maçı bitirdik.. 2.0 galibiyet hele ki golcünle bulduysan bu golleri daha da anlamlı oluyor Yasin görevini layıkıyla yapıp ikinci yarı topun arkasına geçip rakip ataklarında savunma hücumda başlar ibaresini yerine getirip müthiş katkıda bulundu..

Orta saha da Oğuzhan la takım bütünlüğü daha iyi görünmesine hücum da belirgin girişimlerin arttığı ve az pozisyon verdiğimiz maçlar oluyor eksik olduğumuz maçlar da daha tedirginlik oluyor bu hafta Ali olmayınca acaba nasıl oluruz diye bakarken Mücahit mücadeleci ve takımın içinde görüntü olarak orta saha da Oğuzhan la birlikte iyiydiler böyle kulübeden gelen oyuncular çoğalmalı ki maçlar ilerde zorlanırken çok oyuncuya daha çok ihtiyaç olabilir herkesi kullanmalıyız

Onur’un da kulübede olup oynayacak duruma gelmesi kadro derinliği olarak tam zamanında gelmesi önümüze daha güvenli bakabiliriz ..

Mütevazi kadro olarak beklentileri yüksek tutmayıp mücadelemizi sürdürüp desteklerimizi içerde ki maçlara gelip yaparak sabırlı bir şekilde bu teknik kadro yönetimin arkasında olunmalı zor süreçlerden geçerek bu takımın buralara getirdiler böyle bakarsak bütün maçlar da desteğimiz artar inişler çıkışları daha bir olgunlukla bakarak takımının yanında oluruz..

2.ligin keyfini çıkarmalıyız ne takımlar var burada olmak için neler vermezler her şey para ekonomi değil farklı yapılanmalar oluyor neler getiriyor her hafta hocalar gidiyor yönetimler değişiyor istikrar çok önemli yönetim bazında neler götürüyor olmayınca olmuyor Somaspor büyük işler başarıyor yani bu takım her türlü övgüyü hak ediyor düşse de kalmasını biliyor onun için takımın oyuncu grubunun uyum olarak daha bir iyiye doğru gidişi önümüzdeki maçlar da daha iyi bir takım izlemek olasılığını yükseltiyor..

Kahramanmaraşspor Galibiyeti Bizlere

Özetleyecek olursak;

Mental anlamda sıkıntılı girdiğimiz Kahramanmaraşspor maçında elde edilen galibiyet bize..
Bu galibiyet bize özgüven getirdi
Bu galibiyet bize 3 puan kazandırdı.
Bu galibiyet bize taraftarımızın beğenisini kazandırdı.
Bu galibiyet bizi bir iki basamak yukarı itti.
Bu galibiyet bizi gol yemeden iki gol attığımız maç oldu.
Bu galibiyet bize Onur Ulaş’ı, Mücahit’i ve Yasin Yıldız’ı takıma kazandırılması adına önemli rol oynadı.
Bu galibiyet bize ‘’İLAÇ GİBİ GELDİ’’ vesselam.. Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler

Basatemür Maraşspor Maçını Değerlendirdi
Kahramanmaraşspor Maç Resimleri
Bu Galibiyet Bize İlaç Gibi Geldi
İlk Değerlendirme K.Maraşspordan Geldi
Somaspor 2-0 Kahramanmaraşspor
Kahramanmaraşspor Maç Önü
K.Maraşspor Maçımızı Mehmet Türkmen Yönetecek
Kahramanmaraşspor 2-0 Somaspor
Her Şeye Rağmen
Kulüpten Açıklama Geldi
Kupa Maçı Öncesi Şok Gelişme!
Kahramanmaraşspor Mesaisi Başladı
K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN