Kafamızda Soru İşaretleriyle Başlayacağız

Kafamızda Soru İşaretleriyle Başlayacağız

Futbol ile dolu dolu geçecek yeni bir heyecana 1 hafta gibi süre kaldı. Bu sezona da tıpkı geçen sezon olduğu gibi kafamızda soru işaretleriyle başlayacağız.

Başarılı geçen bir sezonun ardından Tunay Meral, Erdem Aygül ve Mücahit Arslan’ın haricinde kadromuzda oyuncu kalmadı, yapılan transferler tutacak mı-tutmayacak mı? İşte bütün bunların cevabı sezonun ilk dört haftasında netlik kazanacak.

PROVA KARACABEY BLD.SPOR

Sezonu 27 Ağustosta Isparta 32 Spor maçıyla deplasmanda açacağız. Zorlu maç öncesi programda bir aksilik olmaz ise son hazırlık maçımızı da 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Karacabey Bld Spor ile deplasmanda oynayacağız. Bu karşılaşma bir nevi Isparta 32 Spor maçınında provası olacak. Karacabey Stadı’nda oynanacak karşılaşma bu akşam (c.tesi) saat 20.00’da başlayacak.
Allah Yar-Yardımcımız olsun. SİYAH BEYAZ DEVAM.tarafından eklendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN