Kadınlar 3.Lig: Şehzadeler 8 Eylülspor 0-6 Eskişehir Öncüspor

Kadınlar 3.Lig: Şehzadeler 8 Eylülspor 0-6 Eskişehir Öncüspor

TFF Kadınlar 3.Lig’de ikinci hafta karşılaşmalarına devam edildi.. Beş takımın mücadele ettiği 5.grupta Manisa temsilerinden Şehzadeler 8 Eylülspor rakibine farklı mağlup oldu.

HABER:SOMADASPOR.COM

Soma Zaferspor, Ağaköy Gençlik, Çamlıca Gençlik, Eskişehir Öncü ve Şehzadeler 8 Eylülspor takımlarının yer aldığı beşinci grupta ikinci hafta maçları oynandı.

Soma Zaferspor’un bay olduğu haftada bir diğer Manisa temsilcisi Şehzadeler 8 Eylülspor evinde konuk ettiği Eskişehir temsilcisi Öncü Gençlik ve Spor Kulübüne 6-0  mağlup oldu.

Kemal Namlı, Lütfi Yiyit ve Yılmaz Gökçen hakem triosunun görev aldığı maçta deplasman ekibi Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübüne farklı galibiyet getiren golleri: Gülcan Keski (3), Birgül Sadıkoğlu, Kerime Kezetkü ve Fatma Ahretlik kaydetti.




Bu sonuçlardan sonra Eskişehir Öncüspor ve Gençlik Kulübü ikinci maçlar sonunda ilk galibiyetini aldı. Eskişehir ekibi 3.haftayı bay takım olarak geçirecek.. Ligde ilk haftayı bay geçen Şehzadeler 8 Eylülspor, ikinci hafta Eskişehir Öncüspor ve Gençlik mağlubiyeti ile henüz puanla tanışamadı. Manisa temsilcisi 3.hafta Bursa’da Ağaköyspor ile karşı karşıya gelecek..

ŞEHZADELER 8 EYLÜLSPOR 0-6 ESKİŞEHİR ÖNCÜSPOR VE GENÇLİK
STAD:Manisa / 8 Eylül
HAKEMLER:Kemal Namlı-Lütfi Yiyit-Yılmaz Gökçen
ŞEHZADELER 8.EYLÜL:Zeynep-Sevde-Beyzanur-Sıla-Muradiye-Nazan-F.Şahin-Kader-Büşra-Nilsu-Seda
YEDEKLER:Heval, Hilal,Begüm, Buse, Solmaz,Selenay, Sultan
TEKNİK SORUMLU:İlyas Yakut

ESKİŞEHİR ÖNCÜ:ilayda-Meryem-Fatma-Canan-Kerime-Fatmanur-Elifnur-Meşerref-Birgül-Gülcan-Merve
YEDEKLER:Damla, Kübra, Ebrar, Aleyna
TEKNİK SORUMLU:Rıfat Çiçek
GOLLER:Gülcan Keski (3), Birgül Sadıkoğlu, Kerime Kezetkü, Fatma Ahretlik (Eskişehir Öncü)




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN