Kadınlar 1.Lig: Soma Zaferspor 1-3 Ünye Gücü

Kadınlar 1.Lig: Soma Zaferspor 1-3 Ünye Gücü

TFF Kadınlar 1.Lig A-Grubu 5.hafta mücadelesinde sahasında maç fazlalığıyla lider durumda bulunan Ünye Gücü Futbol Takımını konuk eden Soma Zaferspor, rakibine 3-1 mağlup oldu.

Soma Atatürk Stadı’nda Sefa Sabancı, Tuğba Kaya ve Baykal Yavuz hakem triosunun yönetim gösterdiği zorlu maçın ilk yarısı 27.dakikada Medine Bozalı ve 34.dakikada Miray Kunt‘un karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı.

Konuk ekip Ünyegücü Kadın Futbol, 85 ve 90+4.dakikalarda Fatma Serdar ile iki gol daha buldu ve korkarak geldiği Soma deplasmanından üç puanı üç golle aldı.

Zaferspor Bayan Futbol Takımı Horozkent’e Konuk Olacak.

Beşinci haftayı Ünyegücü futbol Takımı mağlubiyeti ile kapatan temsilcimiz, 6.hafta maçını Denizli temsilcisi Horozkentspor ile deplasmanda oynayacak. Karşılaşma 26 Kasım Pazar günü saat 12:00’da Denizli Kredi Yurttalar Sahasında oynanacak.

Soma Zaferspor Kadın Futbol 1-3 Ünye Gücü Kadın Futbol

STAT: Soma / Atatürk
HAKEMLER: Sefa Sabancı-Tuğba Kaya-Baykal Yavuz
SOMA ZAFERSPOR:Faustına Owusu-Edanur-Sertap-Eylül-Meltem-Miray-Nisa-Prıncess Owusu-Sudenil-Elif-Tuana
YEDEKLER:Tuğba, Aleyna, Esmanur, Rukiye, Ezgi, Cennet, Abigail, Şevval, Arife, Eylül
TEKNİK DİREKTÖR:Hakan Arslancan

ÜNYE GÜCÜ FUTBOL:Şeymanur-Sevilay-Merve-Melisa-Bahar-Aleyna-Nazmiye-Fatma-Mislina-Cansu-Medine
YEDEKLER:İrem, Damla, Beren, Filiz, Nehir, Selin
TEKNİK DİREKTÖR:Muhammet Kışla
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: dk.27 Medine Bozalı, dk.85 ve 90+4 Fatma Serdar (Ünyegücü Kadın Futbol), dk.34 Miray Kunt (Soma Zaferspor Kadın Futbol)

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN