İzmirspor Maç Önü (2)

İzmirspor Maç Önü (2)

BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta zorlu virajları bir bir aşan Somaspor, hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Ligde son yedi maçından galibiyetle ayrılan Mustafa Bahadır’ın öğrencileri, galibiyet serisini İzmirspor maçıyla sekize çıkarmak amacında.

 

Bu haftaki rakibimiz, ligin ilk yarısının üçüncü haftasında deplasmanda son yedi dakikasına 2-0 önde girdiğimiz ve son yedi dakikada iki gol yiyerek ”bindiğimiz dalı kesmiştik”
O maçta çok önemli iki puanın yanında Coşkun, Yusuf ve Caner’in sakatlanarak 3 ila 5 hafta takımdan ayrı kalmalarının yanında; Berkant İstanbul’da kırmızı kart görmesi bizi üzen detaylardı..



Rakibimizi irdelediğimizde..

İlk yarıyı topladıkları 25 puanla 3.sırada tamamlayan Mavi-beyazlılar, ikinci yarıya çok kötü başladı. İlk hafta Ödemişspor deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından geçen haftada kendi sahalarında Gülbahçespor’a 1-0 mağlup oldular. Onlar için kötü giden bir takım şeyler vardı.

Neydi onlar?

Mesela; İlk maçta oynayan ve bize golleri atan Baubacar Traore, ve Mahmut Utku Gülümser yanı sıra Beşir Ndıaye, Özcan Dağ, Savaş Yıldızhan ve Murat Arslan son oynadıkları Gülbahçespor maçında on sekiz kişilik kadroda yer almadı.  Öğrendik ki; bu oyuncular parasızlık yüzünden takımdan ayrılmışlar.. Üstelik bizim maça da maddi sıkıntılardan dolayı maç günü geleceklerinin haberini aldık. Bir ayrıntı da Teknik Direktör Serdar Sabuncu‘dan boşalan yeri yardımcı hocaları Gökhan Derince ile dolduruyorlar.

Neyse bütün bunlar bizi ilgilendirmez.. Takımın moral motivasyonu tavan yapmış. Birde Mirlan’ın takıma katılması.. Rakip kim olursa olsun, ”bindiğimiz dalı kesmeyip, vurur geçeriz” SİYAH-BEYAZ DEVAM..

HAKEM TRİOSU İLK DEFA SOMA’DA MAÇ YÖNETECEK..

3 Şubat Pazar günü Atatürk Stadında oynanacak maçın başlama saati 14:00 Karşılaşmayı Muğla Bölgesi hakemlerinden Anıl Furkan Liman yönetecek. Liman’ın yardımcılıklarını ise; Erkan Akbak ve Muzaffer Almaz üstlenecek. Emre Can Tatlıyer ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Hakem triosu ilk defa maçımızda görev alırken, maçın orta hakemi Anıl Furkan Liman İzmirspor’un Salihli Belediyespor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada düdük çalmış.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN