İyi Yoldayız, Her Şey Bizim Elimizde

İyi Yoldayız, Her Şey Bizim Elimizde

İki maç hariç evimizde mutlu sonla ayrılan taraf hep biz olduk.. İçel maçını geride bırakırsan geriye kalan beş tane bol virajlı, çok sert yolumuz var..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Maç başladığında iki denk kuvvetin maçı olacak gibi görüntü vardı. İki takımda dikkatli başladı.
İçel önde basarak arkadan oyun kurmamıza izin vermedi. Bizde uzun çıkmak zorunda kaldık, ama geri dönüşler de iyiydik. Arada gereksiz de olsa faul yaptık onların istediği duran top tehlikesi verdik hem de oyunun yavaşlaması demekti..

Kanatlardan daha iyiydik Umut ve Uğur’ la orta dan yeterince ceza sahasına giremedik Nurettin ve Özcan’a baskı vardı alan daraltıp oyunun ceza sahası önünde oynanmasına izin vermediler..

Nurettin ve Özcan Oğuzhan’a yardım da ilk yarı için iyi idiler öne doğru oyunda belki istediğimiz olmadı bunun hem takım olarak savunma yapmak oynamak hem de hücum düşünmek kolay iş değildi bugün bu konuda iyiydik sadece kanatlardan iki yan top verdik orda tehlike oldu onu da atlattık..



Gerginlik ve sinir harbinin yaşandığı ilk yarı hatasız atlatıp ikinci yarı için daha sabırlı oyun bizi bekliyor. Nelerin olabileceği bunun için içeri gidip oyunun ikinci yarısının zorluğundan bakalım nasıl çıkacağız hocanın gözlemleri neler olacak? Birde İçel ligin ilk maçında neler yaptığını sahasında biliyoruz kazanmak için onun için de tereddütlüydük bizde de gergin bekleyiş yok değildi aynı şeyler yaşanmaması için stresli durumdaydık..

İkinci yarı için hamlelerimiz ne olabilirdi? Hamle şansımız da azdı biliyorsunuz bunun değerlendirilmesini gecen haftalarda hep yaptık. Ama ikinci yarıyı maalesef izleyemedik. Siyah incilerin canlı yayın işinde sıkıntı oldu herhalde vermediler bizde Maçkolik ten takip ettik neler yaşandı nasıl oynadık oyunun içinde nasıldık bu konuda yorum yapamıyoruz golün gelmesine sevindik ve böyle bitirmek için ne gerekiyorsa yapar takım yada skoru arttırmak için girişimlerimizi artırır diye düşünürken İçel in kırmızı kartı geldi. İşte oyun disiplinin getirileri dedik takımın iyi bir hafta geçirdiği iyi çalıştığı geçen haftadan dersler çıkarıp kendi oyununu oynadığı zaman özellikle rakibi durumunda ki takımlara daha iyi olduğumuz konsantre işi de diyebiliriz..



SOMASPOR SİYAH İNCİLERErok ta takıldı bu bizim için keyif verici oldu yine güzel bir haftayı geride bırakıyoruz ama taraftarımızın takımı yalnız bırakmaması otopark ta takımı desteklemesi tüylerimizi diken diken etti. Onları izlerken artık buradan geriye dönüş olmadığı bir hafta takımla yatıp takımla kalkması futbolcu arkadaşların işin ciddiyetini fark etmelerinde faydalı olduğu kesin herkesin emeği var bu galibiyette ciddiyet ön plana çıktı geriye kaldı beş maç her şey güzel şu anda..



İyi Yoldayız, Her Şey Bizim Elimizde Somaspor‘’Her şey bizim elimizde’’ derken, bu işte böyle oyun takım olarak birlikte hareket etmek, adam kovalamak, bozmak, önde basmak, oynatmamak diyebiliriz. Böyle oynayınca rakip kimmiş önemi yok sen galip geldiğin sürece arkadan kim gelmiş fark etmez oyun gücünü sahaya yansıtınca istediklerini yapıyorsun.. Bugünkü galibiyette emeği geçen başta teknik ekip futbolcu arkadaşlara herkesi tebrik ediyoruz şampiyonluk bizim hakkımız diyerek bitirelim.. Sağlıklı günler. Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Maçın Video Görüntüleri
Somaspor 1-0 İçel İdmanyurdu
Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu
İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN