İyi ki Varsın ”Zekeriya Kurtuluş”

İyi ki Varsın ”Zekeriya Kurtuluş”

Yıllar geçmesine rağmen hala o güzelliğini koruyan Linyit Stadının emektarı Zekeriya Kurtuluş..

Ara sırada olsa Somaspor A-takım ve alt yapıları, Zaferspor bayan futbol takımı ve çeşitli yaş grupları, Sotesspor, Turgutalp Gençlikspor A-takım ve çeşitli yaş grupları, 301 Karaelmasspor A-takım ve çeşitli yaş grupları, Soma, Linyit ve Bora Masterler ve Okul maçları.. Tüm bunların yanında maçlarda olduğu kadar zaman zaman antrenman içinde kullanılmakta olduğunu gözlemliyoruz..

Doğal çime sahip olan Linyit Stadının bakımı hiçte kolay değil.. Bakım-onarım,çimleme-ilaçlama-sulama-biçme ve temizlik..

Evet, yukarıda belirttiğimiz gibi; stad-saha ve zeminden verim alabilmeniz için mutlaka yapılması gereken unsurları harfiyen yerine getirmek zorundasınız.. Ve bütün bu unsurları soğuk-sıcak-gece-gündüz demeden fedakarca çalışıp tek başına yerine getiren futbol emekçisi ”Zekeriya Kurtuluş” sayesinde gerçekleşmiş durumda..

Bahsettiğim futbol emekçisi işini o kadar çok seviyor ki; ayağının kırık olmasına rağmen halen daha motoru ve bastonuyla sahanın bakımından geri kalmıyor..

HAKAN ARSLANCAN

Özellikle şu aralar Soma’mızı ve Manisa’mızı Kadınlar 1.Liginde temsil edecek olan Zaferspor Bayan Futbol takımımızın lige hazırlık kapsamında yaptığı çalışmalara ev sahipliği yapması, sahanında istenilen düzeyde olması en çok takım antrenörü Hakan Arslancan’ı memnun etmekte..

Yaptığı olağan üstü hizmetlerle gençlerin spor yapmasına imkan sağlayan futbol emekçisi Zekeriya Kurtuluş iyi ki varsın.. Bir an önce iyileşmen dileğiyle.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN