İşte Özlenen Somaspor Bu!

İşte Özlenen Somaspor Bu!

Bugün İnegölspor karşısında sahada doğru on bir vardı. Ofansif hücum yönünden orta saha ve ön bölge kanatlarla birlikte müthiş işler yaptılar.

Yusuf Türk ve Can birlikte olması diğer kanat Yılmaz ceza sahası etkinliği çok olması pozisyon çokluğu golü ne zaman atacağız diye beklerken ilk 20 dakika tamamen kontrolün bizde olması onlara ilave Kenan ve Yusuf orta saha hükmeden öne doğru hızlı oynayan bir takım olunca skor bulmak adına sadece biraz dikkatli olmamız gerekiyordu.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI
Gol gelmeyince biraz oyun ortaya dönünce İnegöl ender geldiği pozisyonda orta saha defans aslında yerleşmiş olduğumuz halde temassız birbirine bıraktığımız topu kalemizde gol gördük. Yine de gol yesek te bugün bu oyunla döneriz geri çünkü oyun cesur istekli arzulu iyi işler yapıyoruz öylede oldu ceza sahası içine koşu yapan Yusuf Türk müthiş vurarak beraberlik golünü bulunca içeri girmeden atmamız beraberliği bulmamız gelincide ikinci yarıya galibiyet gollerini atarız görüntüsü oluştu.

İkinci yarı başladığında erken sarı kart yiyince Yusuf Tursun orta sahada hoca hemen değiştirerek Erdemi orta saha kontrolünü ele alarak ikili orta saha yaparak Yusuf Türk gücünü kullanarak önde golü bulduk doğru değişiklik oldu hem yediğimiz golde yumuşak kalan orta saha hem sarı tehlikesi hem önde baskıda etkili olmamız adına doğru görünen değişiklik zaten gol asistini de Erdem yaptı Yusuf Türk doğru önüne attığı topu güzel bir şekilde çıkarınca Cana sadece dokunmak kaldı müthiş organizasyon oldu bu golde artık galibiyeti perçinlemek kalmıştı geriye sadece. .

Yalnız bugün sahanın yıldızı Yusuf Türk ü müthiş oynadı top tutup vücudunu bu kadar iyi kullanan içeri kat eden fizik olarak güçlü olan ve ofansif anlamda doğru işler yapan gol atıp arkadaşlarını pozisyona sokan daha biraz fizik güç olarak güçlenebilirse bir o kadar transfer başarısı olup müthiş paralar kazanılacak bir futbolcu daha gelişiyor sakatlanıp çıkana kadar sahanın en iyisiydi hücumu her yerinde oynayabilecek bir oyuncu.




Can golünü attıktan sonra sakatlanarak yerini Emrecan a bırakıp Yusuf Türk forvete geçerek değerlendirilip böyle oynayarak biraz geride kalarak Yılmaz’la yine bira kaç hızlı çıkıp kontra yakaladığımız değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu ama her bölgede kontrollü oluşumuz rakibin gelmesini engelleyen diri ve kapatan Soma spor sadece üçüncü golü bulup tamamen rahatlamak için değişikler yaparak Mücahit girip topla iyi olması biraz takım olarak öne çıkmaya başlamamış neticesinde güzel bir gol bulmamız Mücahit ayağından değişiklik adına iyi işlerin olduğunu gösterir..

İçerideki son maçlarda oyun anlamında kısır olmamız ön bölge orta saha ofansif oluşumuz cesur oyunun getirisi coşkulu arzulu oyun disiplini bakımından güzel işler yapmamız iste böyle oyun kazandırır dedirtti format atmış gibi olduk bugün..

Emeği geçen ve sahada mücadele eden futbolcu arkadaşlara tribünde destek olan doğru işler yapan teknik kadroya herkesi tebrik ediyoruz. Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-1 İnegölspor
Somaspor İnegölspor Hazırlıklarını Tamamladı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
Somaspor’da İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN