Isparta Maçımızı Murat Türkoğlu Yönetecek

Isparta Maçımızı Murat Türkoğlu Yönetecek

Ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puanla ayrılarak play-off şansını sürdüren Soma Spor’un Isparta 32 Spor ile deplasmanda oynayacağı maçı Murat Türkoğlu yönetecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 32.hafta maçında Soma Spor’un deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor maçını Bayburt Bölgesi Klasman hakemlerinden Murat Türkoğlu yönetecek. Türkoğlu’nun yardımcılıklarını ise; Servet Bozkurt, Giray Kara ve Doğu Yılmaz üstlenecek.

Murat Türkoğlu ikinci kez Somaspor’un maçını yönetecek.

Orta hakem Murat Türkoğlu, 2019-2020 Sezonu 3.Lig 3.Grup 27.Hafta Yozgatspor 1959 FK‘ya deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz maçta düdük çaldı.

Amed Sportif ile Soma Atatürk Stadı’nda 1-1 berabere kaldığımız maçta dördüncü hakem
Amed Sportif ile Soma Atatürk Stadı’nda 1-1 berabere kaldığımız maçta dördüncü hakem

Türkoğlu, bu sezon 2.Lig Beyaz Grup’un 23.haftasında Amed Sportif ile Soma Atatürk Stadı’nda 1-1 berabere kaldığımız maçta ise dördüncü hakem olarak görev yaptı. (görselde siyahlı)

Galibiyet sayısını 14 maça çıkarmak istiyor

Bu sezon ligde toplamda 30 resmi maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetimindeki siyah-beyazlılar, ligde geride kalan 12 karşılaşmada 15 puanla 12.sırada yer aldı. Ev sahibi Isparta 32 Spor ise; 29 resmi maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 14.sırada yer aldı.



5 Oyuncu kart sınırında!

Somaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, beş oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı kart sınırında bulunan; Tunay Meral, Oğuzhan Yıldırım, Yusuf Türk, Mücahit Aslan ve Mustafa Şengül Isparta 32 Spor maçında sarı kart görmeleri halinde 33.hafta sahamızda oynayacağımız Arnavutköy Bld.Spor maçında cezalı duruma düşecekler.

Oğuz Akyüz, Bayburt-Çorum FK maçında

Oğuz Akyüz, Bayburt-Çorum FK maçında

Öte yandan Soma’lı B-Klasman yardımcı hakemimiz Oğuz Akyüz, gurubumuzda oynanacak Bayburt  Özel İdarespor ile Çorum FK arasında oynanacak maçta görev yapacak.
Oğuz Akyüz, 15 Nisan Cumartesi günü Bayburt Genç Osman Stadı’nda saat 15:00’de oynanacak müsabakada Ahmet Şimşek, Oğuzhan Hamitoğlu ile birlikte Berkay Erdemir’in yardımcılıklarını üstlenecek. Başta hocamız Oğuz Akyüz‘e ve trioya başarılar dileriz.

Bağlantılı Haberler

Somaspor 2-0 Isparta 32 Spor
Isparta Maçı Öncesi 3 Eksik
Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor
Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Somaspor’dan Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN