Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor

Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor

TFF 3.Lig 3.Grup şampiyonu Somaspor, sezonun son veda maçını deplasmanda Isparta 32 Spor ile oynadı.

Bir yanda grubu şampiyon tamamlayan Somaspor, diğer yanda play-off’ları garantileyen ve çıkacak sonuca göre grupta sıralaması belli olacak Isparta 32 Spor maçı, Isparta Atatürk Stadı’nda oynandı.



Teknik direktör Burhanettin Basatemür, Isparta 32 Spor karşısında Nurettin ve Oğuzhan hariç; Tunay, Enes, Hakan, Onur, Melih, Özcan, Uğur, Muhammed ve Umut gibi ilk 11’de sürekli oynattığı oyuncuları tercih etmezken, Lig boyunca genelde yedek soyundurduğu Arda, Erkul, Ali, Yılmaz, K.Karış, K.Yurttadur, Abdullah, Mustafa ve Özcan’ı  ilk 11’de sahaya sürdü.

Siyah-beyazlılar, ligin 17.haftasında evinde 3-0 mağlup ettiği rakibine bugün; 25.dakikada Abdullah Kasap‘ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamladığı maçta 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi Isparta 32 Spor’un gollerini Emir Kaan Gültekin (2) ve Mustafa Acar atarken Somaspor’un tek golünü 60.dakikada Erkul Küçük’ün yerine oyuna dahil olan Abdulkadir Çelik kaydetti.


Ev Sahibi Ekipten Örnek Davranış

Gelecek sezon 2.Lig’de oynamayı garantileyen Somaspor’u, Isparta 32 Spor’lu futbolcular sahaya çıkarken alkışlaması güne damga vurdu.

Emir Kaan Gültekin Gol Kralı Oldu.

Haftaya girilirken 16 golle grupta zirvede yer alan Nurettin Çağlar, Isparta 32 Spor maçında golle buluşamazken, 15 golle ikinci sırada yer alan Isparta 32 Spor’dan Emir Kaan Gültekin Somaspor’a attığı iki golle gol sayısını 17’ye çıkardı ve grupta gol kralı oldu.

Ben buradan emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor, Soma Linyitspor’la noktalanan 2.lig serüvenini yeniden ateşleyen Somaspor camiasına ”2.Lig Lig’e Hoş Geldiniz” diyorum. Ayrıca Isparta 32 Spor takımına da  play-off maçlarında başarılar diliyorum..

2.Lig Başlama Tarihi

Öte yandan TFF, 29 Nisan’da gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig, TFF 1. Lig ve Misli.com 2. Lig 2021-2022 sezonu başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi. Somaspor’un yer alacağı Misli.com 2. Lig’de müsabakalar 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlarken, normal sezon 30 Nisan 2022 tarihinde sona erecek.


Misli.com 3. Lig Play-OffMisli.com 3. Lig Play-Off

Normal sezonu 50 puanla 4.sırada tamamlayan Isparta 32 Sporunda yer alacağı Misli.com 3. Lig play-off müsabakalarının tarihleri belirlendi. Play-off final müsabakalarının oynanacağı il merkezleri ve stadyumların daha sonra belirleneceği karşılaşmaların tarihleri şöyle:
Çeyrek Final 1. Maçlar: 6 Mayıs Perşembe
Çeyrek Final 2. Maçlar: 10 Mayıs Pazartesi
Yarı Final 1. Maçlar: 15 Mayıs Cumartesi
Yarı Final 2. Maçlar: 19 Mayıs Çarşamba
Finaller: 23 veya 24 Mayıs

Bağlantılı Haberler

Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Somaspor’dan Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN