İskenderunspor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

İskenderunspor Maçımızın Hakemleri Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15.haftasında Atatürk Stadı’nda Somaspor ile İskenderunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Enes Kanpara yönetecek.

Geçen haftayı deplasmanda 2-0’lık Aksaray Belediyespor mağlubiyeti ile moralsiz kapatan Somaspor ile, sahasında Mustafa Tahir Babaoğlu’nun gollerine Enes Soy ile cevap verip 2-2’lik Iğdır FK beraberliği ile ayrılan İskenderunspor, 26 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Soma Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Maçın hakemi Enes Kanpara

Zorlu karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek. Zorlu maçta Kanpara’nın yardımcıları ise Cankut Gönenç, Burak Celep ve Metin Ateş yapacak. Somaspor-İskenderunspor maçıyla beraber toplam 82.maçına çıkacak olan 32 yaşındaki orta hakem Enes Kanpara, daha önce Somaspor’un iki deplasman maçını yönetti. Somaspor o maçlarda Sakaryaspor‘a 3-0 mağlup olurken, Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Grupta geride kalan 14 haftada siyah-beyazlılar 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi ile 20 puan topladı. Rakip İskenderunspor ise 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile 20 puan elde etti. Ligde Somaspor’a artı 2 gol averajı ile üstünlük sağlayan körfez ekibi altıncı, Somaspor ise 7.sırada yer aldı.

İç saha karnemiz


Somaspor, lig’de bu sezon 6 kez sahasında mücadele etti. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 2 galibiyet, 3 beraberlik alırken 1 kez rakiplerine boyun eğdi. Rakip filelere 7 gol atan ekibimiz, kalesinde de 7 gol gördü.

İskenderunspor dış saha karnesi

Ligde oynadığı 13 maçın altısını deplasmanda geçiren İskenderunspor, bu maçlardan 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrılmış. Turuncu-mavililer, 12 kez rakip fileleri sarsarken, ağlarında 10 gol görmüşler.

1 Cezalı, 1 oyuncu kart sınırında!

Somaspor’da geçen hafta Aksaray Belediyespor maçının 85.dakikasında kırmızı kart gören takım kaptanı ve kalecisi Tunay Meral cezalı duruma düştü. Ayrıca Mücahit Aslan sarı kart ceza sınırında yer alıyor.  Mücahit Aslan İskenderunspor karşısında sarı kart görmesi durumunda 16. haftada Uşakspor ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

İskenderunspor’da 1 oyuncu cezalı!

Rakipte geçen hafta oynadıkları Iğdır FK maçında sarı kart sınırında olan Abdurrahman Canlı, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

İnegölspor-Amed Sportif maçı Cumartesi, diğer karşılaşmalar Pazar günü oynanacak

Iğdır FK- Uşakspor
Denizlispor-Düzcespor
İnegölspor -Amed Sportif
Erzincanspor- Ispartaspor
Fethiyespor- Karamanspor
Somaspor- İskenderunspor
Kastamonuspor- Derincespor
Menemenspor- Aksaray Bld.Spor
Etimesgut Bld.Spor- Arnavutköy Bld.Spor
Sarıyerspor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN