Işıklar Atölye 3 Puanı Kaptı.

Işıklar Atölye 3 Puanı Kaptı.

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasına Salı günü A ve C-grubunda oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.

A-grubunda Labaratuvar FC-Sivil Savunma maçı 1-1 berabere biterken, C-grubunda oynanan maçta Işıklar Atölye Mali İşler’i 5-1 mağlup etti.

Labaratuvar FC 1-1 Sivil Savunma

Günün ilk karşılaşması A-Grubunda ilk maçında Deli İmamları 9-1 mağlup ederek turnuvaya süper başlangıç yapan Labaratuvar FC ile, Güvenlik’e 4-1 mağlup olarak kötü başlangıç yapan Sivil Savunma  arasındaki karşılaşma Gençlik Hizmetleri Sahasında oynandı.

Mert İskenderoğlu‘nun düdük çaldığı zorlu karşılaşma 1-1 berabere bitti ve iki takım da 1’er puanı hanesine yazdırdı. Sivil Savunma’nın golünü 13.dakikada İlhan Çalışkan kaydetti. Labaratuvar FC’nin golü ise 20. dakikada Fehmi Durhan‘dan geldi.

Bu sonuçlar sonrası Labaratuvar FC puanını 4’e çıkarırken, Sivil Savunma puanını 1’ye yükseltti.

İrfan Çetinkaya: ”İki komşu şubenin karşılaşması dostça başladı dostça bitti.”

Sivil Savunma takım sorumlusu ve aynı zamanda takımın başarılı defans oyuncusu İrfan Çetinkaya karşılaşma sonrası şunları söyledi:

”Başta İşletme Müdürüm İsmail Ceran olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. İstasyon bölgesindeki iki komşu şubenin karşılaşması dostça başladı dostça bitti. Rakibinizin iyi organize olmuş bir takım olduğunu biliyorduk. Rakimizin oyununu bozduk, sıkı markaj altında tuttuk öne de geçtik , ancak rakibin golüne engel olamadık. Umarım izleyenlere seyir zevki yüksek bir maç izletmişizdir. Bizleri izlemeye gelen gönül dostlarımıza ve futbol tutkunlarına teşekkür ederim. Maçın Hakkı beraberlikti. Dostça başladı dostça bitti.”dedi.

Işıklar Atölye 5-1 Mali İşler

Günün ikinci turnuvanın on dördüncü maçı C-grubunda Işıklar Atölye ile Mali İşler arasında oynandı. İlk maçında gol düellosu şeklinde geçen maçta Labaratuvar ile 3-3 berabere kalan Işıklar Atölye, ilk maçında Sosyal İşler’e 5-1 mağlup olan Mali İşler’i 5-1 mağlup etti. Onur Çine idaresindeki Işıklar Atölye’ye üç puan kazandıran golleri; 5′ 41′ ve 48.dakikalarda Abdurrahman Türk, 22.dakikada Özcan Çalık, 35.dakikada ise Tunahan Gümüş attı. Mali İşler’in tek golünü ise Ercan Dişlen kaydetti.

Işıklar Atölye ”Devam” Mali İşler ”Tamam” dedi.

Bu sonucun ardından puanını dört’e yükselten Işıklar Atölye çeyrek final şansını sürdürürken, Mali İşler son maçını formalite niteliğinde oynayacak.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇 kısmından bakabilirsiniz!

Çarşamba Maçları

⌚ 18:00 Pazarlama Satış-Geventepe (Gençlik Merkezi)

⌚ 19:00 Eynez FK-Sevk Kontrol (Gençlik Merkezi)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN