İnegölspor-Somaspor Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

İnegölspor-Somaspor Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Somaspor’un 28.hafta Bursa deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçını Çorum Bölgesi Klasman hakemlerinden Ahmet Ecevit yönetecek.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 37 puanla onuncu sırada yer alan Somaspor, 28.hafta karşılaşmasında İnegöl İlçe Stadı’nda 26 puanla tehlike çemberinin içerisinde yer alan İnegölspor’a konuk olacak.

25 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak olan İnegölspor-Somaspor Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Ahmet Ecevit İle 3.Kez

Daha öncekupa maçında  Tavşanlı Linyitspor ‘u deplasmanda 1-0 ve son olarak bu sezon 18.hafta evimizde Bursaspor‘u 3-1 mağlup ettiğimiz maçları yönetti. İnegölspor maçıyla Somaspor’un üçüncü maçına çıkacak olan Ahmet Ecevit‘in  yardımcılıklarını; Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Yahya Kemal Yurtbilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Efe Tanrıverdi üstlenecek.

Ahmet Ecevit, haberin görsellerinde Bursaspor‘u 3-1 mağlup ettiğimiz maçlarda seromoni-saha-top paylaşımda görünüyor.İnegölspor-Somaspor Maçını Ahmet Ecevit Yönetecek

Bağlantılı Haberler;

İnancın Zaferi Somaspor 3-1 İnegölspor
İnegölspor Hazırlıkları Tamamlandı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN