İnanmışlar Topluluğu

İnanmışlar Topluluğu

Kupa ve ligdeki oynadığımız ve kayıpsız geçtiğimiz beş maçın ardından Somaspor’un başarılı grafiği spor kamuoyundaki seslerin bu takımın şampiyon olacağı yada en kötü ihtimal ilk beş takım arasına girerek play-off’lara kalacağı yönündeydi..

SOMADASPOR

Somaspor için Gölcükspor maçı; hazırlık maçlarında alınan başarılı sonuçlar, kupada üçüncü tura yükselmemiz, ligdeki Halide Edip Adıvarspor ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçlarında alınan sonuçların tesadüf olmadığını kanıtlamak için büyük önem arz ediyordu.

ÖMER KAVURKACIBu bilinçle çıkılan maçtan bizim için belkide kırılma anı olan dakika 63’ü gösteriyordu. Mehmet Bağlı’nın ceza sahamız içerisinde elle oynadığı topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Batuhan Boyoğlu’nun penaltı vuruşunu kalecimiz Ömer Kavurkacı müthiş kurtardı.

YASİN HATİPOĞLULiderliğimizi Devam Ettiren Gol Kaptan’dan Geldi.
72.dakikada Muammer Atalay’ın sağ kanattan yaptığı nefis ortayı aynı güzellikle kafayla ağlara gönderen kaptan Yasin Hatipoğlu Somaspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gölcükspor deplasmanına lider gelen Somaspor, 3.haftada Soma’ya lider döndü.



Gölcükspor maçını kaybetmemiz halinde; hazırlık, kupa ve bu maça kadar ligde alınan başarılı sonuçların getirdiği pozizitif havayı bir anda tersine çevirecekti. Ancak Burhanettin Basatemür’un şuradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor maç sonu verdiği ropartajında ”Sabırlı ve istekli oynadıkça bir şekilde golü buluyoruz.” demişti.  Ve, o sabır ve istek Gölcükspor karşısında bize 3 puan ve liderliği devam ettirdi.

3’lerin Güzelliğine Bakar mısın?
-3.Lig
-3.Grup
-3.Hafta
-3 Puan
-3.Galibiyet
-Artı 3 Averaj
-Kupada 3.Tur… Daha ne olsun vessalam.
SOMADASPOR
Sonuç olarak, Burhanettin Basatemür’un, sabırlı, istekli, kazanma azmini ve takım olma ruhunu, talebelerine o kadar güzel aşılamış ki; takımın bulunduğu konum bunu gerçek göstergesi oldu.SİYAH-BEYAZ DEVAM…


Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN