İmbat ve Soma Termik Rakiplerini Mağlup Etti.

İmbat ve Soma Termik Rakiplerini Mağlup Etti.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında B-grubunda Devlet Hastanesi ve Soma Termik, D-grubunda ise; Ziraat Odası-İmbat karşılaşmaları oynandı.

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan ve toplam 12 golün atıldığı karşılaşmalarda İmbat ve Soma Termik rakiplerini mağlup etti.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

İMBAT 3-1 ZİRAAT ODASI
Günün ilk karşılaşması D-grubunda 10 puanla lider durumda bulunan İmbat ile, 5 puanla dördüncü sırada yer alan Ziraat Odası takımları arasında gerçekleşti. Karşılaşmadan İmbat 3-1 galip ayrıldı.

İMBAT D-GRUBUNU LİDER TAMAMLADI.
Gruptaki son maçında Ziraat Odasını Can Açıkgöz, Bülent Aktuğ (pen.) veTolga Meral’in golleriyle 3-1 mağlup eden İmbat, grubu lider tamamladı. Mavi-beyazlılar, eleme maçını; A-grubunu dördüncü sırada tamamlayacak takımla oynayacak.. İmbat adına; hem kendi ağlarını hem de rakip ağları havalandıran Can Açıkgöz maça damga vurdu.
ZİRAAT ODASI İLK 16 ŞANSINI SON MAÇA BIRAKTI!
İmbat karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen 70 dakikanın sonunda sahadan 3-1 mağlup ayrılan Ziraat Odası, ilk on altı takım arasına girebilmesi için 19 Nisan Perşembe günü Tff Tesislerinde oynayacağı Karaelmas maçından en az bir puanla ayrılmak zorunda. Mağlup olmaları halinde turnuvaya veda edecekler. İmbat karşısında 3 gol yemesine rağmen inanılmaz kurtarışlar yapan kaleci Erdem Efe, takımı adına ön plana çıkan oyuncu oldu.
SAHA:TFF
HAKEM: Olcay Parlak
İMBAT:Erol-Can-Engin-Emin-Tolga-Bülent-Özkan-Ahmet-Gökhan
YEDEKLER:Mehmet,Kemal,Erhan,Semih,Deniz,Onur,Yusuf

ZİRAAT ODASI:Erdem-Yıldırım-Cavit-Emin-Gökhan-İbrahim-Selçuk-Caner-Taner
YEDEKLER: Sinan,M.Fatih,Mustafa,Turgay,Serhat,Ahmet,İsmail,Hakan
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Can Açıkgöz, Bülent Aktuğ (pen.),Tolga Meral (İmbat),Can Açıkgöz kk (Ziraat Odası)

SOMA TERMİK 5-3 DEVLET HASTANESİ
Günün ikinci turnuvanın 53.maçı B-grubunda ikinci ve üçüncü sıraları paylaşan Soma Termik ve Devlet Hastanesi arasında oynandı. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf Soma Termik oldu.
SOMA TERMİK MAÇ FAZLASIYLA LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU.
Zorluk derecesi yüksek karşılaşmada Taci Çetinkaya, Fatih Demirhan, H.İbrahim, Burak Çiçek ve Oğuz Akyüz’ün golleriyle 5-3 galip gelen Soma Termik, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Soma Termik adına ikinci yarıda oyuna dahil olan; bir gol bir asistle maçı tamamlayan Halil İbrahim, maça damga vurdu. Soma Termik gruptaki son maçını 17 Nisan Salı günü Taşkonak ile oynayacak.
DEVLET HASTANESİNİN KADERİNİ H.EVİ VE S.ÇARŞI BELİRLEYECEK
Soma Termik mağlubiyeti ile ilk on altı şansını zora sokan Devlet Hastanesi, yarın oynanacak Taşkonak-Huzurevi ve pazartesi oynanacak Soma Çarşı-Manisa Büyükşehir maçlarından sonra eleme maçları ve sıralamadaki yeri belli olacak. Kerim Arslan’ın duran toptan attığı gol, görülmeye değer goller arasında yer aldı.
SAHA:TFF
HAKEM: Olcay Parlak
DEVLET HASTANESİ: Şenol-İbrahim-Kerim-Emin-Ali-Harun-Birol-Sait-Abdullah
YEDEKLER:Sercan,İsmail,Mehmet,Anıl,Eyüp,Levent

SOMA TERMİK:Kadir-Taci-Osman-Fatih-Bayram-Burak-Oğuz-İsrafil
YEDEKLER: İlker,H.ibrahim,Ataberk,Berkez,Güray,Bilal,Gökhan
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Taci Çetinkaya, Fatih Demirhan, H.İbrahim, Burak Çiçek,Oğuz Akyüz (Soma Termik), Birol Açıkalın, İsmail Bardan, Kerim Arslan (Devlet Hastanesi)

5.HAFTA 4.GÜN MAÇ PROGRAMI
13.04.2018 Cuma 16:30 Soma Belediyesi-Maden-İş Teiaş
13.04.2018 Cuma 18:00 Huzurevi-Taşkonak Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Halil ibrahim bahadır

    Ben ziraat odasinin maçını bu sezon ilkkez izledim. Gecen seneki egitim gücu takimindan 4 bes oyuncu ve bir kac yeni arkadasla cok guzel bi takim olmuşlar . Yenseler lider yenildiklerindede ilk dort cikamama ihtimali olan bi maçı malesef kaybettiler ama inanilmaz iyi kyrtarislar yapan ve harika isler yapan kalecilerini canı gonulden kutluyorum. Yaşı gereği daha uzun zaman izleyecegimiz bi kardesimiz başarilar ve harbiden TEBRIKLER KARDESIM

YORUM YAZIN