İmbat-T.Odası Maçında İnşaallah Kural Hatası Vardır!

İmbat-T.Odası Maçında İnşaallah Kural Hatası Vardır!

Futbol Turnuvasında yarı final maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan İmbat ve Maden-İş finale yükseldi. İmbat-T.Odası maçında İnşaallah kural hatası vardır !

İmbat-T.Odası Maçında İnşaallah Kural Hatası Vardır !

Başlığa bakıp İmbatlılar kızmasın lütfen! O kadar güzel bir maç izledik ki tekrarı olsa tadından yenmez. Öncelikle iki takımı da yürekten alkışlıyorum. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir maç izlettiler bizlere.

Temponun, mücadelenin, kalitenin bir an olsun eksilmediği; heyecanın iliklerimize kadar işlendiği nefis bir maç oldu. Bu iki takım haftada bir maç yapsa bilet alıp izlenir.

Ticaret Odası daha ısınırken gol attı ?

Ticaret Odası daha ısınırken gol attı ?

Her zamanki coşkusuyla oyuna başlayan Alper Özgün ilk denemede golü bulunca maç 1-0’la başlamış oldu.
Hırslı ve etkili oyununu tüm sahaya yayan Ticaret Odası fırtınasını maçın başlarında çok şiddetli esti. Ancak rakip İmbat Madencilik olunca 10 dakikalık esinti yeterli gelmedi.

Unutulmamalı ki Egede hakim rüzgar İmbattır.

10. dakikadan sonra tecrübeli ve usta ayaklar Eser Kasal, Emre Ocak, Murat Aksoy ve Erdem Ocak’ın etkili oyunu İmbat Maden’e orta alanda üstünlük kazandırdı.

Alper’in ikinci golü de maçı koparmaya yetmeyince oyun üstünlüğünü skora çeviren İmbat beraberlik golünü de buldu. Bu noktadan sonra ‘’maç rolantiye mi girecek?’’ derken Alper’in müthiş çabalarıyla Ticaret Odası tekrar 2 farklı üstünlüğü sağladı.

Ancak Alper-Mesut ve Çağlar’ın pozitif oyununa Ticaret Odasının diğer oyuncuları bugün tam olarak uyum sağlayamayınca İmbat tekrar geri döndü. Bunun üstüne yedek kulübesinin katkısını da arkasına alan İmbat beraberliği sağlamakla kalmadı iki farklı skor üstünlüğünü de ele geçirdi.

Ticaret Odası bu seneki oyunumuzun hakkı bu değil dercesine son bir gayretle beraberliği sağlasa da bugün sahanın en iyilerinden olan Eser’in golüne engel olamayınca maçtan boynu bükük ayrıldı.

Ticaret Odası Bu sene oynadığı seyir zevki yüksek futbol için Ticaret Odası taraflı-tarafsız herkesin gözünde ikinci şampiyon olarak yer edecektir. Tüm takımı canı yürekten kutluyorum.



İMBAT MADENCİLİK

Caner Şen, Faik Toprak ve Yusuf İpek önderliğinde ki İmbat yine yeni yeniden şampiyon olma yolunda çok önemli bir virajı atlattı. Bu sene oynadıkları en iyi oyundu. Yıldız oyuncuların ilk defa bu kadar etkili olduğu bir maç izledik. Başta Eser olmak üzere takımın tamamı çok iyiydi. Sonradan oyuna giren oyunculardan da yüksek verim alınca maçı kazanmak hakları oldu. Tebrikler İmbat Madencilik. Çetin İlgör Eli-2 Teknik Sorumlusu

ÇETİN İLGÖR

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN