İmbat Madencilik’ten Şile Öncesi Doping

İmbat Madencilik’ten Şile Öncesi Doping

Somaspor’un maddi açıdan zorlandığı en zor dönemlerinde her zaman yardımına koşan İmbat Madencilik, yarın oynanacak olan Şile Yıldızspor maçı öncesinde takıma prim dopingi yaptı.

Misli.com 3.Lig 3.grup 30.haftasında yarın deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı temsilcimize, prim dopingi yapıldı. Genel koordinatörü Gökalp Büyükyıldız‘ın idaresindeki İmbat Madencilik, geçtiğimiz hafta Atatürk Stadı’nda oynanan İçel İdmanyurduspor galibiyetinin primlerini bugün hesaplara yatırdı.


Somaspor Yönetiminden Gökalp Büyükyıldız’a Teşekkür

Somaspor yönetim kurulu, şampiyonluk adına önemi büyük olan Şile Yıldızspor maçı öncesi gerçekleşen bu ödemenin takımda ekstra bir motivasyon oluşturduğu belirterek, ”Her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz Gökalp Büyükyıldız idaresindeki İmbat Madencilik’e teşekkür ederiz” denildi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN