İmbat Madencilikten ”Mutlu”su Yok

İmbat Madencilikten ”Mutlu”su Yok

Geçen senenin şampiyon ekibi İmbat Madencilik, zorluk derecesi yüksek diye adlandırılan ELi (3) karşılaşmasından akıllı oyun anlayışı ile kolay galibiyet aldı.

İmbat Madencilik Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmayı her maç üstüne koyarak yol alan Mutlu Günaydın (2), Yusuf İpek ve Murat Aksoy’un golleriyle 4-1 kazandı.

uğur geren

İmbat, Maçı 3.Dakikada Kopardı

Yücel, İlker, önlerinde Ercan ve Eser’le turnuvanın en iyi takım savunması yapan İmbat Madencilik, ekip olarak maça istekli ve arzulu başladı. Maçın ilk dakikalardan itibaren önde baskı kurup kaptıkları toplarla pozisyon ürettiler. Dakikalar henüz üçü gösterdiğinde Mutlu Günaydın’ın golüyle 1-0 öne geçtiler. Erken buldukları golden sonra oyunu iyice domine edip, güçlerini ve kararlılıklarını ELİ (3)’e hissettirerek ”Biz iyi takımız” imajı verdiler.. Faik Toprak’ın sporcuları, 10.dakikada Yusuf İpek, 31.dakikada Mutlu Günaydın ve 40.dakikada ise Murat Aksoy’un golleriyle 4-1’lik skoru yakalarken, Yusuf İpek ve Deniz Kaya’nın birer topu da direkten döndü. Sonuç olarak 3.maçını da kazasız geçen ve emin adımlarla ilerleyen İmbat Madencilik ve yukarıda da belirttiğim gibi; her maç üstüne koyarak yol alan Mutlu Günaydın’dan ”Mutlu”su yok.



soma kaymakamlık futbol

Rakip Devlet Hastanesi

İmbat Madencilik gruptaki 4. ve son maçını 20.03.2020 Cuma günü saat 16:00’da Devlet Hastanesi ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak

soma kaymakamlık futbol turnuvası

Erken Gol Bütün Planlarını Bozdu

Eli (3) takımı ellerinden geldiğince güçleri oranında temiz mücadele ettiler. Güçlü rakipleri karşısında 3 ve 10.dakikalarda yaptıkları bireysel hatalar sonucu yenilen erken goller karşısında ekip olarak konsantrasyonlarını kaybettiler. Hal böyle olunca da dirençleri kırıldı ve maç genelinde İmbat Madenciliğe karşı mahkum oynamak zorunda kaldılar. Oyuna sonradan dahil olan Tolga Mesli, 65.dakikada İmbat Madencilik gibi bir takıma gol atmanın sevincini yaşadı.



soma kaymakamlık futbol turnuvası

Rakip İmbat Maden (2)

ELİ (3) gruptaki 3.  maçını 19.03.2020 Perşembe günü saat 16:00’da İmbat Madencilik (2) ile Linyit Stadı’nda oynayacak..


ali tuncer

İmbat Madencilik 4-1 Eli (3)

SAHA:Teiaş Eğitim
HAKEM:Ali Tuncer
İMBAT MADENCİLİK:Erol-T.Yaman-Yücel-İlker-Eser-Ercan-Mutlu-Murat-Yusuf
YEDEKLER:Mehmet, Gökhan, Deniz, Emre, Osman, T.Meral, Can
ANTRENÖR:Faik Toprak

ELİ 3:Kamil-Tolga-Fatih-Şevket-İlhan-Melih-Ertuğ-Emrah-Baybars
YEDEKLER:Hasan, Uğur, T.Mesli, Aytekin, Mehmet, E.Gölcük
ANTRENÖR:Uğur Geren
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Mutlu Günaydın (2), Yusuf İpek, Murat Aksoy (İmbat Madencilik), Tolga Mesli (ELİ 3)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Kalan Maçlarının Programı Şöyle;

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Linyit
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Linyit

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN