İmbat Madencilik ve Hidro-Gen Tam Gaz

İmbat Madencilik ve Hidro-Gen Tam Gaz

Teiaş Eğitim Sahası, Cuma günü ikinci müsabakalarına  çıkan Soma Belediyesi-Hidro-Gen ve İmbat Madencilik- Eli-2 maçlarına ev sahipliği yaptı.

Toplam 8 golün atıldığı karşılaşmalar da; A-grubunda İmbat Madencilik ELİ-2’yi  3-0, B-grubunda ise Hidro-Gen Soma Belediyesi’ni 3-2 mağlup etti.

Hidro-Gen Tutulmuyor!

Hidro-Gen Tutulmuyor!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Hidro-Gen adı altında ilk defa bu sezon katılan İsmail Cezayir’in takımı, ilk maçında Soma Termik’i iki sefer geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup etme başarısı göstermişti. Diğer yanda ise iyi oynadığı ELİ-1 maçının uzatma bölümünde yediği golle 2-1 mağlup olan Soma Belediyesi, bir üst tur ve sıralama avantajını yakalabilme adına karşı karşıya geldi.

Manisa İl hakemlerimizden Baykal Yavuz’un yönettiği maçta gülen taraf 3-2’lik skorla Hidro-Gen oldu.

 

Maçtan Önemli Anlar…

Maçta ilk tehlikeli atak Hidro-Gen’den geldi. 10.dakikada Mustafa Eren’in kafa vuruşu direkten döndü.

14.dakikada bu sefer direkleri döven taraf Soma Belediyesi oldu. Özgür Şen’in ceza sahası çizgisi üzerine bıraktığı topa Kürşat Başaran gelişine nefis vurdu, meşin yuvarlak direkten döndü.

MUSTAFA MALTAŞ

Soma Belediyesi İlginç Golle Öne Geçti!

27.Dakikada ani gelişen Soma Belediye atağında, önceden sakatlanan ve değişmek için oyunun durmasını bekleyen Mustafa Maltaş, Ribery’nin harika pasını gole çevirip oyundan çıktı.

İlk yarı skoru: Soma Bld 1-0 Hidro-Gen

SEMİH ÖZGÜDEN GOL SEVİNCİ

Hidro-Gen Golle Başladı.

İkinci yarıya büyük taraftar desteği arkasına alarak başlayan Hidro-Gen, 39.dakikada beraberliği yakaladı. Soma Belediye ceza sahası içerisinde topla buluşan Semih Özgüden meşin yuvarlağı Belediye fileleriyle buluşturdu ve oyuna denge geldi:1-1

Geçmiş Olsun Görkem!

Geçmiş Olsun Görkem!

50.Dakikada Hidro-Gen takımından Görkem Güner ikili mücade sonrasında yerden kalkamadı. Talihsiz oyuncu, yapılan sağlık kontrolünün ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Buradan kerdeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ABDURRAHMAN DOĞAN

Soma Belediye Tekrar Öne Geçti

55.Dakikada Soma Belediye serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen yılların deneyimli ismi Abdurrahman Doğan yaklaşık 20 metreden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını Hidro-gen önünde 2-1 öne geçirdi.

Hidro-Gen Beraberliği Yakaladı

Taraftar desteğini arkasına alan Hidro-Gen, beraberlik golü için yüklenmeye başladı. 68.dakikada gelişen Hidro-Gen atağında, günün başarılı isimlerinden Semih Özgüden’in pasını on sekiz önünde önce kotrol eden Serbay Uzuner, uzak köşeye sert vurdu, kaleci Mehmet topu tam bloke edemedi ve meşin yuvarlak ağlara gittti:2-2

HİDRO GEN GOL SEVİNCİ

Maçın Sonucunu Mustafa Eren Tayin Etti

Zorlu maçta dakikalar 70+2’yi gösterdiğinde Hidro-Gen öne geçti. Hidro-Gen adına orta saha çizgisine yakın yerden çekilen sert şut, üst direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Mustafa Eren, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:3-2



SOMA HİDRO-GEN

Teiaş Sahası Bir Kez Daha ”Hidro-Gen” Diye İnledi!

Maçta iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2 öne geçen İsmail Cezayir’in talebeleri, karşılaşmanın hakemi Baykal Yavuz’un bitiş düdüğü ile beraber tıpkı Soma Termik maçında olduğu gibi  Teiaş sahasını bir kez daha ”Hidro-Gennn!” diye İnletti.

HİDRO-GEN FUTBOL TAKIMI

Bu Sefer Rakip ELİ-1 Olacak

Soma Belediye galibiyeti ile 6 puana ulaşan Hidro-Gen, gruptaki üçüncü maçını 18 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’da Eli-1 ile oynayacak.



SOMA BELEDİYESİ

Soma Belediye, Soma Termik Maçı Büyük Önem Arz Edecek.

Soma Belediyesi işler iyi gidip rüzgarı arkasına almışkan, takımın etkili forveti Mustafa Maltaş’ın sakatlanıp oyundan çıkması ile rüzgar birden tersine dönü verdi. Hidro-Gen mağlubiyeti ile henüz puanla tanışamayan Soma Belediyesi, üçüncü maçını 23 Mayıs Salı günü Soma Termik ile yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 18:30

HİDRO-GEN 3-2 SOMA BLD

HİDRO-GEN 3-2 SOMA BLD

SAHA:Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
SOMA BLD: Mehmet -Oğuz-H.İbrahim-Candaş-Abdurrahman-Özgür-Erhan-Kürşat-Mustafa
YEDEKLER:Ö.Yolcu, Şevket, Haydar, M.Aydın, Semih, Hüseyin, Yücel, Selim, Ömer, Sabır, Veli
ANTRENÖR:Berkay Gül

HİDRO-GEN:İbrahim-Yunus-Orhan-Osman-Görkem-Serbay-Semih-Turgay-Mustafa
YEDEKLER:A.İhsan, Halil, Emrullah, Emre, Mert, Ali, Emrah, Eren
ANTRENÖR:İsmail Cezayir
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.40 Semih Özgüden, 68 Serbay Uzuner, dk.70+2 Mustafa Eren (Hidro-Gen), dk.27 Mustafa Maltaş, dk. 55 Abdurrahman Doğan (Soma Bld)



İMBAT MADENCİLİK

İmbat, Klasik Galibiyetler Zincirine Bir Yenisini Daha Ekledi.

Günün son karşılaşması, A-grubunda ilk maçında Esnaf Odasını 9-0 mağlup eden İmbat Madencilik ile, Nakliyeciler’e 3-0 mağlup olan  Ege Linyitleri İşletme Takımlarından ELİ-2 arasında oynandı.

İMBAT MADEN

İlçemizi Business Cup 2023 Bahar Sezonu Turnuvasında temsil eden ve yarın İzmir’de çeyrek final maçına çıkacak İmbat Madencilik, o maçı düşünerek rotasyonlu kadrosu ile sahada yer aldı. Son şampiyon, ELİ-2 karşısında baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı üç golle geçerek klasik galibiyetler zincirini bir yenisini daha ekledi.

MUTLU GÜNAYDIN

Yusuf İpek idaresindeki İmbat Madencilik’e  ELİ-2 karşısında üç puan getiren golleri 12.dakikada Mutlu Günaydın,  30.dakikada Tolga Meral ve 70.dakikada Ahmet Cura kaydetti. ELİ-2 galibiyeti ile hedefine emin adımlarla ilerleyen İmbat Madencilik, üçüncü maçını kendisi gibi iki maçtan galibiyetle ayrılan Nakliyeciler Kooperatifi ile yapacak. Karşılaşma 19 Mayıs Cuma günü saat 18:30’da oynanacak.

ELİ 2

ELİ-2-Esnaf Odası

Bir birinden zorlu rakiplerin olduğu grupta var olma mücadelesi veren ELİ-2, İmbat Madencilik karşısında gücü oranında mücadele ettti. Üç gol yemesine rağmen kaleci Akın Timurtaş yaptığı başarılı kurtarışlarla farkın açılmasını önledi. Çetin İlgör’ün antrenere ettiği ELİ-2, gruptaki üçücü maçını ilk maçında İmbat Madenclik’e 9-0 mağlup olan Esnaf Odası ile oynayacak. Zorlu karşılaşma 24 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30’da başlayacak.

CANER ŞEN

Caner Şen: ”Galibiyetlerinden Ötürü Takım Arkadaşlarımı Kutluyorum.”

İmbat Takımının deneyimli genel kaptanı Caner Şen, karşılaşma sonrası şunları söyledi:

”Bu sene iki farklı kulvarda mücadele ediyoruz. Yarında İzmir de çeyrek final maçımız var. Bu sebeple motivasyon eksikliğimiz sahaya yansıdı. Takımımızın geniş bir kadrosu var. Bu sebeple hocamız rotasyonlara da gidiyor. Oynayanların oynamayanları aratmaması bizim adımıza sevindirici. Galibiyetlerinden ötürü takım arkadaşlarımı kutluyorum.”dedi.

ÇETİN İLGÖR

Çetin İlgör: ”Elimizden Gelen Mücadeleyi Gösterdiğimizi Düşünüyorum”

ELİ-2 Teknik Sorumlusu Çetin İlgör maç sonu zorlu rakibe karşı sahada iyi mücadele ettiklerini söyledi. İlgör, turnuvanın gidişatı ve İmbat özelinde şunları söyledi.

”Bahar turnuvasının neredeyse ilk 10 günlük kısmını bitirdik. Oynanan maçlar gözönüne alındığında İmbat Madencilik turnuvanın favorisi olduğunu gösterdi. Ticaret Odası, Yuta Çalışkan ”bizde varız” der gibiydi. Yıllarca formasını giydiğim ELİ-1 tecrübesiyle her zaman yarışın içinde olacaktır. İlk iki maçını kazanan Hidro-Gen müthiş arzusu ve seyircisiyle alkışı hakediyor. Bu akşamki maça gelecek olursak ELİ-2 olarak elimizden gelen mücadeleyi gösterdiğimizi düşünüyorum. Rakibimizin gücünü bilerek sahaya çıktık. Çok tempolu olmasada fair-play adına örnek bir maç oldu. Bu yüzden hem oyuncularımı hemde rakibi kutlarım sporun dostluk içinde yapılabileceğini herkese gösterdiler.”diye konuştu.

İMBAT MADEN 3-0 ELİ-2

İMBAT MADEN 3-0 ELİ-2

SAHA:Teiaş
HAKEM:Mert Yetim
İMBAT MADEN:Erol–Erdem-Can-Kağan-Yücel-Mutlu-Eser-Oğuzhan-Tolga
YEDEKLER:Kadir, Mustafa, Ahmet, Deniz, Ercan, İlker, Murat, Emre
ANTRENÖR:Yusuf İpek

ELİ-2:Arkın-Uğur-Okan-Azmi-İsmail Öz-Özgür-Mehmet-Onur Şener-Erhan
YEDEKLER:Adem, Onur Çine, Çetin, Halim, teoman, Mahmut, İsmail Ayçiçek
ANTRENÖR:Çetin İlgör
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.12 Mutlu Günaydın, dk.30 Tolga Meral, dk.70 Ahmet Cura (İmbat Maden)

Not:Karşılaşmalara ait 269 adet Foto’yu görmek için şuraya tıklayınız! Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

CUMARTESİ MAÇLARI

13.05.2023 Cumartesi 17:00 Mevlana Özel Eğitim Meb-Yuta Çalışkan
13.05.2023 Cumartesi 18:30 Eli 3- Genç Öğretmenler Meb

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN