İmbat Madencilik İle Devam

İmbat Madencilik İle Devam

İlçemizin güzide kuruluşu ülkemize istihdam ve yerli enerjiyi üretme anlamında önemli katkılar veren İmbat Madencilik ilçemizin markası Somaspor’a destek olmaya devam ediyor.

2021-22 sezonu forma ve diğer sponsorluklar için kulüp merkezinde düzenlenen imza törenine Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan, Soma Belediye Başkanımız Ali Tulup, İmbat Madencilik A.Ş. Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız, Kulüp başkanı Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Büyükyıldız Destek Olmaya Devam Edeceğiz

Büyükyıldız, ”Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

İmza töreninde konuşma yapan Gökalp Büyükyıldız, Somaspor’a her zaman destek olmaya devam edeceklerini, Somaspor markasını büyütmek için kurum olarak ellerinden geleni bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacaklarını ifade etti.

 

Mustafa Aydın, ’’İmbat Madencilik gibi ülkemize ve ilçemize değer katan bir kurumdan destek almanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız beye teşekkür ediyoruz. Her daim sıkıntılarımıza çözmeye yardımcı oluyor. Tek gayemiz Somaspor’u daha iyi yerlere getirmektir. Törene katılan Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan bey’e, Soma Belediye Başkanımız Ali Tulup bey’e, İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız bey’e ve İmbat Teknik Müdürü Mustafa Çalık bey’e teşekkür ederiz.”dedi.

İnşallah Gökalp Büyükyıldız önderliğinde Somaspor’a sürekli maddi manevi katkı sağlayan İmbat Madencilik gibi, diğer şirketlerde duyarlılık gösterir..

Bağlantılı Haberler;

İmbat Madencilik’ten Şile Öncesi Doping
İmbat Madencilik’ten Somaspor’a Katkı

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN