İmbat Maden-Polis Gücü ve İmbat Ege-Mevlana Maçları

İmbat Maden-Polis Gücü ve İmbat Ege-Mevlana Maçları

Mahallenin Delisi Laz İbo, dün B ve D-grubunda oynanan İmbat Madencilik-Polis Gücü ve İmbat Egespor-Mevlana Özel Eğitim Meb maçlarına değindi.

”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap  buraya tıklayınız!

HAVA SICAKLIKLARINA DİKKAT..

Evet havalar bir futbol müsabakasına göre gittikçe sıcaklaşıyor.. Daha idareli oynamalı arkadaşlar.. sıcaklığında etkisiyle deparlar mücadeleler derken her gün sakat olmaya başladı buda bizim içten içe canımızı acıtmaya başladı..

Evet günün favorilerinden olan imbat maden ve imbat ege rakipleri karşısında güzel oyunlarıyla kazandılar.
imbat takımında ercanın yanına çekilen 10 numara pozisyonunda oynayan murat aksoy göze batan oyuncuydu attığı birbirinden şık gollerin yanı sıra pas oyununda da takımın en etkili oyuncularındandı. tebrikler kardeşimm başarılar. onu emre ocak ve mutlu yakın oyunlarıyla takip ederken polis gücü sahanın büyüklüğüne ve sıcaklığa yenik düşünce buda skor olarak tabelaya yansımış oldu.

İkinci maçda ise imbat ege özkanın organizatörlüğünde ribery deniz ve curanın güzel oyunlarıyla kazanmasını bildi.. ikinci yarı dizi dönerek sahadan ambulansla götürülen ERHAN imbat egenin sevincini kursağında bırakdı. geçmiş olsun erhan acil şifalar kardeşim inşallah tez zamanda aramıza katılırsın. Mahallenizin Delisi Laz İbo..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN